maanantai 7. helmikuuta 2011

Stylein

R: Harvemmin jaksan selata mitään muotiviikkojen kuvia tai tutustua muutenkaan minkään merkkien mallistoihin, mutta yksi merkki, Stylein, on jo jonkin aikaa vaikuttanut aika kiinnostavalta. Ekaa kertaa taisin kyseisen malliston vaatteihin tutustua paremmin viime syksyn Tukholman muotiviikkojen aikaan, ja sen jälkeen olen aina sillon tällöin törmännyt blogeissa Styleinin vaatteisiin ja inspiskuviin. Tänään eksyin styleinin nettisivuille, ja oli tilauksen teko oli muuten aika lähellä kun selasin sitä outlettia! Tosi ihania vaatteita tosi hyvillä alennuksilla (-70%), kannattaa tsekata. Tilaaminen kuitenkin jäi, kun huomasin että postikulut on 21 euroa, ei kiva. Miten olisi kimppatilaus, anyone? Keräsin tähän mun suosikkeja Spring/Summer 2011 mallistosta.

Kuvat ja teksti täältä
Stylein is a Swedish fashion company, launched in 2001 by founder and chief designer Elin Nyström, while she lived in New York City. Elin showed her first handmade collection in 2001, whilst studying at Fashion Institute of Technology (F.I.T.) in New York.
After returning to her native country of Sweden in 2002, Stylein expanded and initially had its base in Elin's hometown Gothenburg. In the beginning of 2011 Stylein moved its headquarters up to the Swedish capital Stockholm.


Eikö olekin ihania? Toi ylemmän rivin keskimmäinen asu on mun ehdoton suosikki, haluan ton mekon heti! Ja ei noissa legginsseissäkään mitään vikaa ole.. Styleiniä saa muuten tilattua mm. ltä, mutta siellä ei pikaisten selailujen perusteella näyttänyt olevan mun suosikkeja. Ja lisäksi toi syksyn/talven mallisto joka Styleinin sivuilla on hyvässä alessa, on Nellyllä normaaleissa hinnoissa tai vaan ihan pienessä alennuksessa, höh. Mä taidan nyt lopettaa tän haaveilun ja tehdä jotain hyödyllistä maanantain kunniaksi, hauskaa viikon alkua!

Kuka muu tykkää?

3 kommenttia:

  1. Voi ei miten UPEITA! (kuolaa kuivatessa):D... Blogissani on teille pieni HAASTE, käykääs kurkkaamassa.;)

    VastaaPoista
  2. Anna: kiitos haasteesta! Oon joskus tehnytkin ton, mutta siitä taitaa olla niin kauan että ne postaukset on jo poistettu :D Pitääkin tehdä toi joku kerta!

    VastaaPoista
  3. Oi voi kun ihania, voisin kotiuttaa vaikka heti nuo kuvissa olevat vaatteet <13

    VastaaPoista