perjantai 18. helmikuuta 2011

Something new

J: Tein jokin aika sitten H&M:lle tilauksen ja se tulikin jo eilen.. Tai siis osa siitä, osa tulee vasta joskus maaliskuun loppupuolella. Eilinen paketti oli aika täydellinen..Laukkua taisin katsella jo Lontoossa, sitten Nycissä, myöhemmin Helsingissä ja nyt sitten vihdoin tilasin sen. Eikä harmita! Musta hieman pidempi bleiseri on ollut ostoslistalla jo varmaan vuoden ja toppi taas oli niin söpö, että en voinut vastustaa sitä.
Näiden lisäksi tilasin mustat kiilakorot, mutta en osaa päättää pidänkö vai palautanko ne. Ne ovat aivan täydelliset, siis ulkonäöltään ja koroltaan, mutta ehkä hieman huonot jalassa. Ehkä ne siis lähtee palautukseen..


Mitäs tykkäätte mun ostoksista?

9 kommenttia:

 1. love the bag :)

  M*
  http://notimeforsleeping.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. ihania kaikki! mulle kelpais kans tollanen leotoppi <3 ja mulla muuten taitaa olla tollanen samanlainen bleiseri, se on ihan superkiva! :D

  VastaaPoista
 3. Kivatsuja! Ei ainakaan kovin heräte-ostos tuo laukku, jos noin kovasti olit katsellut sitä aiemminkin..Ja monessa maassa vielä :D

  VastaaPoista
 4. toi jakku näyttää täydelliseltä=)

  VastaaPoista
 5. Maya: Kiitti:)

  irene: juu niin on!

  M*: me too :>

  linda sofia: leotoppi ei ollut edes pahanhintainen, suosittelen ostamista;) Ja bleiseri tosiaan on superkiva, vaikka vähän epäilin..

  AnsQ: No ei oo:D En kyllä ymmärrä, miksi en heti ostanut sitä, se on ihana!

  Irina: Se onkin aika lähellä täydellisyyttä!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva toi laukku ja toi perusbleiseri kans (:

  VastaaPoista