sunnuntai 6. helmikuuta 2011

koruja x3

R: Kävin eilen vähän kiertelemässä kaupungilla, mutta en mä oikeen mitään löytänyt. En ikinä muista etten koskaan löydä Salosta mitään! JC:ssä ja Lindexillä oli kyllä ihan kivoja juttuja, mutta ei mitään sellasta mitä nyt ihan välttämättä olisin halunnut.. Lopulta ostin vaan muutaman korun.


Pöllö! Taas! Mulla on melkeen samanlainen, mutta kultaisena ja sitä on tullut käytettyä aika paljon. Nyt oli pakko ostaa hopeinen, arkisin käytän kuitenkin enimmäkseen hopeisia koruja. Lindexistä löytyi ja hintaa oli vähän alle 5 euroa.


Lindexistä ostin reilulla parilla eurolla tällasen rannekorun, jota oon aikasemminkin katsellut. Huomasin kotona että tämä on vähän iso jos laittaa kolme kierrosta ranteen ympäri, pitää testata jos menisi neljännen kierroksen..


Ja ei kahta ilman kolmatta! Noi JC:n tuplasormukset on niin kivoja, ostin tänään vielä kolmannen sellaisen. Noi kaksi muuta on ollut käytössä melkeen joka päivä! Hintaa tällä oli vähän alle 5 euroa.

Sellaisia, tykkäättekö? Pitäisi ehkä vähän hillitä tätä mun sormusshoppailua! Joka kaupassa on ihan kamalasti kivoja nykyään, niin pakko niitä on tasaisin väliajoin sieltä kotiin kantaa..

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania sormuksi!:) Tuo tuplasormus tuli hankittua tännekin yksi päivä.;) Harmi kun siellä ei ollut enää noita mustan ja hopean värisiä..

  VastaaPoista
 2. mulla alkaa olemaan hirvee kriisi erilaisten korujen kanssa ko niitä alkaa olee ihan liikaa ja käytössä on yleensä aina samat lempparit :-D loput toimii lähinnä koristeina :D pitäis vissiin tehdä asialle jotakin :-D kivoja noi korut mitä oot ostanu, varsinkin toi pöllösormus! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja! Vitsit kun osaisin itsekin käyttää sormuksia, vaikka jotenkin tuntuu, ettei mitkään kivat ikinä sovi mun nakkisormiin :D

  VastaaPoista
 4. Tykkäilen kovaa jälleen kerran! Ihan sikakivoja :>

  VastaaPoista
 5. Anna: Kiitos! Siitä on jo aikaa kun oon ostanut noi kaksi, eli ei ihmekään jos niitä ei ole enää :S

  Milla: heh, musta tuntuu etten ehdi käyttämään kaikkia kun on niin paljon kivoja!

  Maya: Kiitos :) Mäkään en vielä vuosi sitten osannut käyttää mitään sormuksia, mutta olen opetellut ;)

  AnsQ: :)

  VastaaPoista
 6. Pakko saada toi pöllösormus! Ihana! Huomenna Lindexille :)

  VastaaPoista