torstai 3. helmikuuta 2011

pikamoi

R: Huh, kamalasti tekemistä ollut taas! Tässä viime päivien kuvasaldoa, piti tehdä tiistaina päivä Riikan kanssa postaus, mutta en mä montaa kuvaa ehtinyt ottaa ennen kun unohdin koko jutun. Päätin fiksuna viime viikolla että teenpäs yhden tentin sijasta kaksi tenttiä ensi perjantaina, saa nyt nähdä tuleeko kummastakaan mitään, huonolta näyttää lukemisen perusteella ainakin. Ja päätin muuten tossa lukiessa, että taitaa toi sosiologian opiskelu jäädä ainakin toistaiseksi, menee niin yli mun ymmärryksen liian suuri osa jutuista ja lukeminen on ihan tuskaa. Onneks viikonloppuna on pitkästä aikaa ihan vapaata, ei mitään tekemistä tai suunnitelmia! En muista koska viimeksi olisi ollut tällainen viikonloppu. Lauantain pyhitän ainakin ihan vaan hengailulle, sunnuntaina pitäisi ehkä tehdä taas vähän koulujuttuja. On kyllä rankkaa tä opiskelu, haluan pian taas takaisin töihin. Nyt taas lukemaan, vaikka Idolsin katsominen houkuttaisi kyllä vähän enemmän..

5 kommenttia:

 1. Onko toi kultasessa tuubissa oleva ripsari hyvääkin? Mä oon miettinyt sen ostamista :p

  VastaaPoista
 2. voi äiti menin unohtaan idolsin :(

  VastaaPoista
 3. AnsQ: Joo on se aika hyvää! Oon siitä joskus postannutkin, löytyy varmaan tuolta kosmetiikka tagin alta.. (Oon laiska ja en jaksa etsii linkkiä, sori:D)

  Petra: Voi ei ;) Nooo, ensi viikolla sitten!

  VastaaPoista
 4. Mites toi Klippoteketin kuivashamppoo, toimiiko? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Joo, kyllä se mun mielestä toimii! Kivasti tuuheuttaa sen lisäksi, että tekee hiuksista puhtaamman näköiset ja helpommin käsiteltävät.

  VastaaPoista