lauantai 12. helmikuuta 2011

paljastelua..

R: Anna heitti meille tällasen haasteen, jossa pitää paljastaa 7 asiaa itsestä ja sen jälkeen haastaa muita bloggaajia. Mä muistelisin että oon joskus blogin alkuaikoina tehnyt tämän, mutta se postaus taitaa olla jo poistettu. Ja siitä tulikin mieleen, että olen viime aikoina poistellut aika paljon meidän vanhoja postauksia, osa niistä oli aika järkyttäviä. Monethan alottaa just sen takia uuden blogin, että pääsee vanhoista postauksista eroon, mutta mä en ole ikinä tajunnut sitä, onko se vaan jotain huomion hakuisuutta että saa sen oman uuden bloginsa sinne blogilistan kuumalle listalle..? Mutta jooo, asiaan!

1. Matkustin ekaa kertaa lentokoneessa vasta 16-vuotiaana, mutta sen jälkeen olen matkustanut senkin edestä.. Ja kaikki matkat on suuntautuneet ulkomaille, en ole koskaan ollut Lapissa. Oulu on pohjoisin paikka jossa olen käynyt, ja sielläkin olin vaan pelaamassa korista joskus junnuna sm-karsinnoissa.


2. Opiskelen sosiaalipolitiikkaa ja olen tosi tyytyväinen alavalintaani. Lukion jälkeen kesti kaksi vuotta tajuta mitä haluan opiskella, sitten päätin että mähän menen yliopistoon ja sinne myös pääsin. Luin niin paljon että sain Jyväskylän yliopiston pääsykokeessa pisteet 60/60. Onneksi Turussa meni melkeen yhtä hyvin ja pääsin sinnekin.


3. Syön aika epäterveellisesti ja ennen kaikkea ihan väärin. Saatan syödä aamupalan kahdeltatoista ja sen jälkeen päiväruoan vasta seiskan aikoihin. Herkkuja tulee myös syötyä, mutta nykyään lähinnä viikonloppuisin. Haluaisin opetella syömään säännöllisesti. En muuten ymmärrä miten joku ehtii syömään aamupalan, pari lämmintä ruokaa, välipaloja, iltapalan jne, siinähän pitäisi koko ajan olla syömässä ja miettimässä että mitä seuraavaksi söisi.


4. Hermostun joskus tosi pienistä asioista, mutta en ole pitkävihainen. En oikeen tajua ihmisiä, jotka jaksavat olla kauan vihaisia, kyllä asiat pitäisi voida sopia.


5. Olen katsonut Salkkareita niin kauan kun se on telkkarista tullut. Kerran joskus nuorempana oltiin kaverien kanssa street basket turnauksessa, jossa oli vieraana salkkarien Kentsu ja Ami, ne piti salkkarit tietokilpailun ja me kaverin kanssa voitettiin se, olen ikuisesti ylpeä asiasta!
6. En voisi kuvitella elämää ilman Jakkea. Se on mun vauva! Nyt mun vauva on alkanut taas ontua ja ollaan tosi huolissamme siitä, maanantaina on pakko soittaa heti eläinlääkärille. Toivottavasti Jakke ei joudu taas leikkaukseen..


7. Rakastan kesää. Talvi on ihan syvältä. En millään jaksaisi odottaa että lumet sulaa ja saa taas käyttää kaikkia kivoja kesävaatteita ja -kenkiä. Siksi valitsin tämän postauksen kuvatkin kesäteemalla, nämä on kaikki viime kesältä. Olen muuten hieman monta kertaa facebookissa selannut vanhoja kesä- ja reissukuvia ja haaveillut lämmöstä.

Siinä ne, oon ehkä vähän tylsä ihminen kun mulla ei ollut tän jännempiä asioita paljastettavana.. Niin ja joku pitäisi haastaakin.. Aika monet bloggaajat on tämän varmaan tehneet nyt viime aikoina tai joskus kauan sitten, mutta haastan nyt ainakin Millan, Mayan, Sofian, Petran ja Nadjan. Muutkin saa toki tehdä, tällaisia on aika kiva lukea. Taidan olla vähän utelias kun tykkään lukea muiden paljastuksia..

6 kommenttia:

 1. oii kiitti haasteesta! :) teen tän varmasti jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. love the first pic :):)

  M*
  http://notimeforsleeping.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ooh great photos :-) Nice blog btw.

  xx

  VastaaPoista
 4. I love it!

  Today is the last day you can join my zara dress give away on my blog, so join if you like!

  http://givelivelovelife.blogspot.com/2011/01/give-away.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Ihme kyllä sain sen jo tehokkaasti tehtyäkin :D

  VastaaPoista
 6. Petra: Ole hyvä :)

  M:thanks!

  Sofie: thank you so much!

  Brenda: thanks! oh, i missed your giwe away :S


  Maya: Ole hyvä :) Pitääkin mennä lukemaan..

  VastaaPoista