maanantai 21. helmikuuta 2011

ne sano sekopää

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Oltiin tänään Jaksun kanssa käymässä Turussa eläinlääkärillä, se saa nyt neljän viikon ajan kerran viikossa jonkun kipupiikin, jos vaikka auttaisi siihen kipeään tassuun. Vähän harmittaa, luultiin jo että 1,5v sitten leikattu tassu olisi tullut kuntoon, mutta nyt se ilmeisesti on uudelleen mennyt "rikki". Saa nähdä joudutaanko taas kuvaamaan.

Turkureissun jälkeen tehtiin tosi hyviä hamppareita, nam! Ihanaa kun mulla on nyt "loma", tällä viikolla ei ole mitään pakollisia luentoja ja seuraava tenttikin on vasta ensi viikon keskiviikkona. Torstaina lähdetään Jennan kanssa kunnon aivot narikkaan-reissulle Tukholmaan, jee! Ja hei, kai ootte jo kuulleet Asteen uuden biisin? Ei todellakaan niin hyvä kun Asteen vanhat, mutta kannattaa silti kuunnella, ihan hyväntuulinen.

Kenellä muulla on nyt loma? Mitäs lomasuunnitelmia teillä on?

9 kommenttia:

 1. Voi poloista koiraa<3 Hyvvee lommoo! Eli lomaa. :D

  VastaaPoista
 2. Oiskin loma.. Siis enemmän kun se yksi päivä:D

  VastaaPoista
 3. Täällä lomaillaan. Pari päivää menee töissä, muuten rästiin jääneiden koulujuttujen parissa, bloggaillessa ja salilla. Ajattelin eksyä huomenna ekaa kertaan Zumbailemaankin. :)

  VastaaPoista
 4. AnsQ: kiitos :)

  Jenna: No on sulla ainakin 2.. :D

  Minna: Oooh, zumba, luulin että oon ainut joka ei koskaan oo testannut sitä!

  VastaaPoista
 5. ihana idea, että siskokset bloggaa yhdessä, muuten tosi kiva blogi teillä! :)

  VastaaPoista
 6. Buy WoW Rogue: Thanks, he is :)

  Fiude: Voi kiitos ihanasta kommentista :)

  VastaaPoista
 7. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! oon NÄIN kateellinen tosta Tukholmasta; ei ookkaa kutkutellu mielessä jo pidemmän aikaa (taas). Heti kun löytyy seuralainen niin I'm Off! :D

  VastaaPoista
 8. Elina: Meidänkin on pitänyt ihan sairaan kauan mennä, mutta ei vaan ole aikataulut osuneet yhteen.. Nyt onneksi löytyi pari päivää vapaata molemmilta, harmi vaan että nyt on hiihtoloma niin piti maksaa tosta reissusta vähän enemmän kun normaalisti :S Kun siis normiarkena tollaselle risteilylle saattaa päästä ihan parilla eurolla.

  VastaaPoista