perjantai 4. helmikuuta 2011

mul on kaikki hyvin tänään


Heh, oli pakko ottaa kuva, kiva väripilkku toi punanen paita mun aika värittömässä vaatekaapissa! Noi värit ei ihan oo mun jutu.
 


R: Tentit meni niin huonosti kun pelkäsinkin, mutta ei se haittaa, mul on kaikki hyvin tänään! Oltiin katsomassa Vares, oli muuten aika hyvä. En odottanut siltä leffalta kauheen suuria, mutta se yllätti tosi positiivisesti, suosittelen katsomista. Ja jee, oon niin tyytyväinen että on ihan vapaa viikonloppu. En jaksa miettiä mitään, tai ehkä korkeintaan sitä jaksanko mennä huomenna shoppailemaan tai minkä leffan katsoisin samalla kun syön herkkuja.. Hauskaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. kivat kuvat!

  onko sun perhonen zipista?

  VastaaPoista
 2. ahhaha no niimpä, sama juttu mul :D:

  VastaaPoista
 3. Siis kaikki hehkuttaa tota tzatzikiä nii ehkä mun pitää oikeesti joskus lähiaikoina maistaa mitä ihme möhnää ne oikeen on :D

  VastaaPoista
 4. Tzatziki on maaiman yksinkertaisin ruoka tehdä itse!!! suosittelen :)
  sitä voi syödä vaikka millä mitalla :D

  VastaaPoista
 5. WE INSPIRE US: Kiitos! Ja ei oo, se on hm:stä :)

  Sara: :)

  Roosa: Suosittelen, niin hyvää! Ja tulee Kreikka reissujen muistot mieleen.

  Anonyymi: hmmm, mä oon joskus yrittänyt tehdä ja siitä tuli pahaa. Siitä on kyllä jo aikaa.. En oo oikeestaan sen jälkeen ees miettinyt että voisin joskus itsekin tehdä, millasella ohjeella sä yleensä teet?

  VastaaPoista
 6. oi, sulla on aivan ihana blogi! ja aivan ihania kuvia :D

  VastaaPoista
 7. Alexandra: kiitos :) Ja jos tarkkoja ollaan niin meitä on tässä 2 kirjottamassa!

  VastaaPoista
 8. En oo itekään hetkeen tehny, ja mitään ohjetta ei oikeastaan ole vaan ihan "ronskilla" kädellä teen joka kerta :D
  Mut periaatteessa sekaan vaan raastettua kurkkua (joka siis on valutettu jossain lävikössä, ettei tuu hirveä määrä nestettä)ja sitten kreikkalaista/bulgrian/turkkilaista jogurttia. Noitahan on vaihtoehtoja vaikka millä mitalla. Muistaakseni Prisma ainakin myy sellaisessa "ämpärissä" ja siinä purkissa on joku ihme miehen kuva. Se on hyvää tavaraa! Sit vaan valkosipulia puristettuna oman mielen mukaan. Ja kannattaa antaa maustua aika monta tuntia. Jos vaikka tekee aamulla/päivällä niin illalla alkaa olla maku kohillaan!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Ai se on noin helppoa :D Hyvä tietää..

  VastaaPoista