sunnuntai 20. helmikuuta 2011

lempijuoma? No ***** ilmanenpaita zara
farkut H&M
vyö kirppis
laukku New Look
kengät Nelly

R: Tässä mun asua eiliseltä kun lähdettiin Tuiskun kanssa pienelle extempore baarireissulle. Sain Tuiskun suostuteltua Rikalaan, vaikka sen olisi pitänyt lukea kemian tenttiin, sori Tuisku! Aika kiireellä vetäsin kaapista jotain päälleni, tämä on tällanen tosi varma hätäbaariasu, jos ei muuta keksi! Tykkään ihan sairaasti siitä miten noi kengät pidentää jalkoja, ja eihän se mikään ihmekään ole kun korkoa löytyy se 12cm. Oli kokonaisuudessaan kyllä aika hauska ilta, en oo melkeen koskaan ennen ollut kenenkään kanssa kahdestaan baarissa, yleensä meitä on aina isompi porukka. Jossain vaiheessa tanssilattialla tuli kyllä vähän sellanen olo että ei hemmettiä, nämä kaikkihan melkeen on vaikka miten paljon mua nuorempia, tunsin itseni vanhaksi. Se ikäkriisi tulee taas, eikä ihmekään, täytän parin viikon päästä 23v.. Salossa on huono kun ei ole oikeen mitään sellasta mestaa mihin ne kaikkista junnuimmat ei pääsisi..

Mä jatkan nyt löysäilyä, voisin vaikka pelata vähän Angry Birdsiä, meillä on se nyt pleikkarillakin! Oon ehkä vähän koukussa.

7 kommenttia:

 1. Olin itsekkin eilen rikalassa, ja se on pakko sanoa - siellä on tuhottomasti miehiä :D Hyvännökösiä? no ei.. mutta miehiä kylläkin.

  VastaaPoista
 2. hahah meitä junnuja on vähän joka lähtöön :-D mulla oli perjantain tivoli-reissulta niiin armoton krapula, että en päässykään lauantaina riksuun, vaikka kaverit meni sinne :-D

  VastaaPoista
 3. Harmittaa kanssa, että Turussa baarien ikärajat tippuu aina sinne 18... No eipä oo tullu hirveesti bileteltyä viime aikoina, joten samapa tuo kai sitten... :-)

  VastaaPoista
 4. Hei oliko noi kengät sulle sopivat ? Niinkun koko vastas hyvin omaas? Nellyn sivuilla valiteltu, et 38 on hurjan iso 38. Pitäis kuulemma ottaa kokoo pienempi. :0

  VastaaPoista
 5. Mirette: Ai olit vai, ihme ettei törmätty :D Mä en oo koskaan ajatellut että siellä olisi jotenkin erityisen paljon miehiä, mutta nyt kun sanoit niin ehkäpä.. Mutta joo, ei kyllä mitään kaikista komeimpia ;)

  Milla: Heh :D No on todellakin, siis eihän sillä iällä niin väliä periaatteessa, mutta joskus vähän ärsyttää kun joku itseä 4-5v nuoremmat tulee esim. tanssilattialla "iskemään" :D

  Minna: Juu niinpä :(

  Anonyymi: Mun mielestä noi vastasivat tosi hyvin kokoaan, ainakin mun 39 jalkaan ne 39 on ihan täydelliset.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla ! nyt uskallan tilata noi popot (:

  VastaaPoista
 7. toivottavasti on oikean kokoiset!

  VastaaPoista