keskiviikko 23. helmikuuta 2011

laatuaikaa

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

R: Tänään oli aikas mukava päivä. Ensin kävin yhdellä luennolla ja hoitamassa vähän asioita yliopistolla ja sitten treffasin Jennaa. Mentiin syömään Greenziin, juoruiltiin ja käytiin solkussa vähän nauttimassa lämmöstä. Oli muuten ihanat 20 minuuttia siellä lämmössä, kuvittelin että makaan jossain lämpimällä rannalla.. Se fiilis meni kyllä äkkiä ohi kun meni takaisin ulos. Alkaa jo vähän kyllästyttää nämä pakkaset.

Nyt voisin mennä miettimään mitä tarvitsen mukaan sinne Tukholmaan. Eli heittelen siis jotain vaatteita kassiin ja kiroan laivalla vääriä vaate valintoja.. Palaillaan varmaan lauantaina tai viimeistään sunnuntaina.. Huomiseksi on yksi postaus ajastettuna, heippa!

6 kommenttia:

 1. Mä alan kans jo kyllästyy näinhin pakkasiin.. auto nimittäin temppuilee nyt pakkasten takia ja menee hiukan hermot siihen :D

  VastaaPoista
 2. Heiiii lähettekö Helsingistä vai Turusta ja Siljalla vai viikkarilla? Pikkasen olis siistii jos oisitte mun kaa samalla risteilyllä:D Teen siis suklaapromoo to-la siljalla Helsingistä Tukholmaan :)

  VastaaPoista
 3. Nadja: Me mennään Hesasta, mutta Vikingillä:( PÖH, ois ollut kiva olla samalla laivalla:)

  VastaaPoista
 4. hei mua kiinnostais kuulla lisää tosta solariumista, on meinaan ollu harkinnassa solariumissa käynti jo jonkin aikaa. en oo koskaan ennen käyny, nii en tiijä yhtään mikä ois hyvä paikka :)

  VastaaPoista
 5. tosi hienot farkut/leggingsit! :)

  Hanna
  http://hannalovefashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Tuisku: Juu luinkin facebookista, harmi :S

  Nadja: höh, ei oltu samassa laivassa!

  Milla: Tuolla on mun mielestä aika helppo käydä. Siellä on ne ohjeet tosi selkeästi ja niihin kannattaa tutustua. Valitset vaan huoneen johon menet ja ohjeet on siellä, yleensä siellä on rauhallista ja heti on joku huone vapaana. Se laite toimii 1 ja 2 euron kolikoilla, eli niitä kannattaa varata mukaan. Jos et oo ennen ollut niin joku lyhyt aika riittää, eikä siellä ekoilla kerroilla todellakaan kannata olla kauemmin kun niissä ohjeissa suositellaan. Ja mä siis käyn aina siinä solariumissa kun on siinä koulukadulla (?), lähellä Mikaelin kirkkoa. Se humalistonkadun itsepalvelusolarium on mun mielestä huonompi, ja siellä ei esim. oo niitä silmäsuojia joita pitäisi aina käyttää (eli pitäisi olla omat).

  Hanna: kiitos!

  VastaaPoista