keskiviikko 16. helmikuuta 2011

gorgeus&stylish

R: Viime aikoina täällä blogimaailmassa on liikkunut taas vaikka miten paljon kaikkia kivoja haasteita ja mainintoja, tännekin niitä on sadellut!


Elinalta sain tällasen ihanan "Gorgeus blogger"  maininnan. Tarkoitus on vastata muutamaan kysymykseen ja laittaa palkinto sitten kiertämään.

Milloin alotit blogisi? Marraskuussa 2008
Mitä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee? Kirjoittelen enimmäkseen omasta elämästä, tyylistä, matkoista, muodista.. Vähän kaikesta.
Mikä blogistasi tekee erityisen verrattuna muihin blogeihin? Ehkä se että kirjoitan yhdessä Jennan kanssa. En tiedä muita identtisten kaksosten kirjoittamia blogeja.
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Luin paljon blogeja, mietin että ois kiva kirjoittaa itsekin. Ja siitä se sitten lähti..
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Olisi kiva saada useammin otettua asukuvia, mutta liian usein niinä päivinä kun pukeudun ja menen jonnekin niin en muista/jaksa.

Sain myös toisen tunnustuksen, se tuli rewind and play again-blogin kirjoittajalta, thanks! 


Eli kyseessä on "Stylish blogger award"! Tähän kuuluu paljastaa 7 asiaa itsestä, mutta en tee sitä uudelleen, koska tein sen just pari päivää sitten, se löytyy täältä.

Kiitos molemmille tytöille, mä en nyt jaksa laittaa palkintoja eteenpäin, koska en osaa valita kenelle ne antaisin, tiedän niin monta upeeta ja tyylikästä bloggaajaa!

2 kommenttia:

  1. Hyviä vastauksia! Ootteko te muuten identtisiä? Kuvissa ainaski näytätte eriltä... :)

    VastaaPoista
  2. Joo ollaan identtisiä :) Ei me niiiin samalta nykyään enää näytetä, mutta aika samalta kuitenkin ;) erilaiset hiukset vaikuttaa aika paljon.. Yleensä kaikki aina sanoo että näytetään ihan samalta!

    VastaaPoista