tiistai 22. helmikuuta 2011

good news?

R: Yleensä en kirjoittele mistään tämän tyylisistä jutuista, mutta nyt on pakko kirjoittaa yhdestä uutisesta, nimittäin Nokian uudesta mainoskampanjasta. En tiedä oletteko jo lukeneet, että Nokian uuden mainoskampanjan tähtinä nähdään Suvi Koponen, Minna Parikka ja Eero Ettala. Ihan mahtava juttu mun mielestä! Oon aina pitänyt Nokiaa ainoana oikeana kännykkämerkkinä, osittain ehkä siksi että se on aina ollut jotenkin niin läsnä täällä Salossa asuessa. Olen ollut siellä monta kertaa itse töissä, moni kaveri on siellä töissä tälläkin hetkellä ja joskus ala-asteella oli ihan perus että monien vanhemmat olivat siellä töissä. Salo ei olisi Salo ilman Nokiaa.

PhotobucketPhotobucket
Nykyään tuntuu että varsinkin tosi monien nuorempien mielestä Nokia on jotenkin tosi epäcool. Siis hienointahan on ostaa iPhone, Nokia on niin tavallinen ja tylsä. Taisin just viime viikolla lukea jostain jutun siitä, miten Nokia on nykyään profiloitunut vanhanaikaiseksi ja Applesta on tullut sellainen "menestyksen" merkki. Ja kyllä mä uskon että monien mielestä se onkin vähän niin, mutta miksi ihmeessä. Siis onhan se aika siistiä siellä yläasteen välitunneilla leijua isin ostamalla iPhonella, koska ihan jokaisella ei sellaista olekaan. Vai? Nokian maine on ehkä vähän huonontunut ja "vanhanaikaistunut", toivon tosiaan että tämä uusi mainoskampanja tekisi sille hyvää. Ja varmasti tekeekin, sen verran tunnetut ja kansainväliset kasvot on saatu mukaan. Toi Suvi Koponen on kyllä ihan hemmetin upea. Toivottavasti tällä kampanjalla saataisiin nuoretkin tajuaaman että on se Nokiakin ihan kiva. Youtubesta löytyy muuten videoita ja haastatteluja liittyen ton kampanjan kuvaamiseen.

Photobucket
Kuvat täältä

Kun joskus ostan uuden puhelimen, ostan Nokian ihan varmasti. Se on oikeestaan ainut merkki jolle olen uskollinen, hassua. Jotkut vannoo rakkauttaan Louis Vuittonin laukuille, mä Nokian puhelimille, heh. Ennen puhelin on ollut mulle vaan väline soittamiseen ja tekstiviestien lähettelyyn, mutta nykyään olen alkanut tajuamaan kaikken hienouksien päälle, kirjoittelinkin ennen joulua vähän siitä ja N8:sta. Ehkä ostan jonkun kivan uuden puhelimen kesällä jos pääsen jonnekin töihin. Vaikka sinne Nokialle. Siellä muuten jos jossain tapaa tosi paljon erilaisia persoonia. Ja en ole muista työpaikoista saanut niin paljon kavereita kun sieltä! Mutta joo, tämä ei ollut maksettu mainos, vaan pakollinen avautuminen. Nyt nukkumaan.

Mille merkeille te olette uskollisia?

15 kommenttia:

 1. Nokia ehdottomasti! Nyt mulla on kylläkin väliaikaisesti käytössä Samsung, sillä koira söi rakkaan Xpressradioni :<

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin kyrsiintyny siitä Nokian ja Cräppisoftan yhteistyöstä et alan ihan piruuttani boikotoida Nokiaa. x) Vannon tästä lähtien uskollisuutta avoimille puhelinsoftille, eli atm lähinnä Androidille. :D Saa muuten jo nyt halpoja älypuhelmia ton ansioista, esim. ZTE Blade irtoo parilla sadalla. Nokialla olis se Meego ollut tulossa, mutta ne vamot hylkäs jo sit sen ennenkuin se ehti yhteenkään puhelimeen. Olen liian tyrmistynyt tästä ällistyttävästä kehityksestä :D

  VastaaPoista
 3. (ja tyksin toki kovasti omasta HTC-puhelimestani ^^)

  VastaaPoista
 4. Nokia sielä on vissiin sit vähän sama juttu kun Saarioinen meillä :-D Kaikki sielä on töissä haha :-D

  Ja kyllä mun mielestä Nokia on sellanen tuttu ja turvallinen valinta, mutta vannoin rakkautta myös yhdelle Samsungilleni ;)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä Nokia on ihan vakio, itelläni ei ole edes ollut muita puhelimia kuin Nokian. Kavereilla on tosin ollut Samsungin puheleita ja ne on mennyt melkein heti rikki, ehkä huono tuuri tai enhän mä sitä voi tietää. :D

  VastaaPoista
 6. Mira: Voi koiraa :D Maistui varmaan aika hyvältä ;)

  Anonyymi: Jee :)

  Maria: Heh, tuli kyllä vähän yllätyksenä toi yhteistyö. Mun mielestä on tosi outoa että se Meego haudataan ennen kun se edes ilmestyy. Ilmeisesti niitä meego puhelimia kuitenkin tulee markkinoille, jos oikein olen ymmärtänyt. Saa nähdä ostaako niitä kukaan!

  Mun mielestä on kyllä periaatteessa ihan hyvä että on myös noita halvempia älypuhelimia, onpahan ainakin vaihtoehtoja. Eivät kaikki halua Leviksen farkkujakaan ostaa vaikka ne varmaan on laadultaan tosi hyvät ja kestävät. Mä ainakin ostan mielelläni farkut halvemmalla henkkamaukasta :D Ihan mistä kukakin tykkää..

  rrrous: hyvä hyvä :)

  Petra: Joo voi olla!

  Anonyymi: Joo mun mielestä Jennallakin oli joskus joku samsung ja se meni heti rikki.. Tietty se on tosi paljon tuurista kiinni mikä puhelin menee rikki kenelläkin. Esim. mulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia yhdenkään nokian puhelimen kanssa.

  VastaaPoista
 7. nokia, kunnes kuolema meidät erottaa ;)

  Ei mutta, Nokia on se ainoa oikea, enkä ikiniä ole edes miettinyt sen vaihdon johonkin Appleen.

  VastaaPoista
 8. Wow! J'adore! tres style!!!

  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  VastaaPoista
 9. Ronja Ryövärintyttö: Miksi vaihtaisi hyvän pois? :)

  Angela: hih, me too :)

  VastaaPoista
 10. Nokian nimeen vannon minäkin! Jossain on jääty jälkeen, mutta on myös sellaisia ominaisuuksia joita "paremmista" älypuhelimista ei löydy lainkaan. Kaikella tapaa täydellinen puhelin olis varmastikin kaikkien valmistajien sekoitus. :)

  Ärsyttää muuten se kun varastolla kaikki aina haukkuu Nokian luureja, vaikka kyseinen lafka kuitenkin mahdollistaa sen että he ovat just sillä hetkellä siellä töissä... Kyllä mä ainakin suosin "oman" firman enkä kilpailijoiden tuotteita!

  VastaaPoista
 11. Jose: Siis joo, tuntuu että monien mielestä se on jotenkin hienoa dissata Nokian puhelimia, vaikka kyllä aika monet salolaiset nuoret olisivat varmaan ilman töitä jos nokia jonnekin täältä lähtisi.. Ja sehän nähtiin jo tossa 2008-2010.

  VastaaPoista
 12. Mua ärsytti suunnattomasti, kun maaliskuun Elle oli piilotettu semmosiin Nokia-mainos "kansiin" :D Jotenkin mauton tapa mainostaa, vaikka kuvassa olikin Suvi Koponen ja pienessä pinteessä olevaa Nokiaa pitäisikin nyt jos koskaan tukea.

  Yleisesti ottaen oon kuitenki sitä mieltä, että Nokia on just jees :) Mul on ollut 3-4 Nokiaa, mutta nyt oon vaihtelun vuoksi ja kokeilunhaluisuuden nimissä ostanut muiden firmojen luureja. Samsung oli pari vuotta käytössä ja ihan kiva se oli, samoin ku tää nykynen Sony Erickson. Sitten kun Erickson alkaa hajota käsiin, niin haluisin ehkäpä sen paljon puhutun iPhonen, vaikka kosketusnäyttöä vähän vastustankin. Ehkä sen jälkeen palaan tuttuun ja turvalliseen noksuun <3

  Mun mielest on outoo kerskailla jollain niinkin arkisella asialla kun puhelimella :D Sitäpaitsi, ne pönttöpäät jotka nyt leijuvat hienoilla iPhoneillaan, joutuvat kuitenkin pian keksimään jonkin muun tavan harjoittaa statuksensa kiillotusta sillä koko ajanhan ne apple-luuritkin yleistyvät. Pian on joka toisella "coolilla" lapsosella iPhone ja näistä lesoiluun taipuvaisista edelläkävijöistä tuleekin massaa :( Ei siinä mitään jos hankkii tietynlaisen puhelimen esim. koska uskoo sen olevan hyvä tai sen perusteella että on kuullut siitä kehuja, mutta pelkästään brändin takia on outoa laittaa satoja euroja yhteen tekniseen vempaimeen vaan siksi, että mahd. moni tulisi kateelliseksi. :DD

  VastaaPoista
 13. Nema: Aijaa, mä en ookaan sitä Elleä nähnyt! Ja hei, toi sun vika kappale on ihan kun mun kirjoittama, juttelin just aiheesta yhden kaverin kanssa. Ehkä sitten kun iPhone on jokaisella, niin onkin tosi coolia ostaa Nokia :)

  VastaaPoista