torstai 10. helmikuuta 2011

GHD

R: Mäkin vihdoin tilasin sen! Oon ihan oikeasti varmaan vuoden harkinnut GHD:n ostoa, mutta oon aina alkanut pihistelemään ja en ole tilannut, vaikka mieli olisi tehnyt. Viime torstaina kuitenkin repäsin ja laitoin sen tilaukseen! Eli onpahan ainakin tarkkaan pohdittu ostos, eikä mikään heräteostos..Tilasin raudan lookfantasticilta torstaina ja jo tiistaina tuli postista saapumisilmoitus, erittäin nopea toimitus taas! Ehdin hakemaan GHD:ni postista vasta eilen, joten kamalasti en ole sitä testannut, mutta yhden testikerran jälkeen voin sanoa että tuntuu tosi hyvältä. Siis sehän oikeen liukuu läpi hiuksista ja tuntuu tosi kevyeltä. Jos tämä ei muuten eroa vanhasta suoristusraudasta, niin ainakin tällä saa tosi paljo nopeammin käytyä läpi koko pään ja suoristus kestää, testailin eilen illalla vähän ja aamulla kun heräsin hiukset oli ihan suorat vielä, jee.


Tilasin myös tollasen GHD:n lämpösuojan heikoille ja vahingoittuneille hiuksille, sitä en ole vielä päässyt testaamaan. Mun hiukset on talvella ihan kamalat, pörröiset, sähköiset ja kuivat, toivottavasti GHD olisi vähän hellempi niille kun vanha rauta.. Onko muuten jollain muulla sama ongelma hiusten kanssa talvella? Otan vinkkejä vastaan toimivista hiustenhoitotuotteista! Tällä hetkellä käytän sellasta Goldwellin shampoota joka on ihan talvikäyttöön tarkoitettu ja Aussien antifrizz tehohoitoakin tulee aika usein käytettyä, ne on kyllä ihan hyviä, lähinnä kaipaisin jotain hiuksiin jätettävää hyvää hoitoa tai jotain silottavaa ainetta jolla sais noi lentelevät hiukset kuriin!

14 kommenttia:

 1. Ostin just Anttilan tarjouksesta DOVEN jotain lämpösuojaa, yks kpl maksaa noin 3,60€. Ja toimii älyttömän hyvin. En odottanu ton hintaiselta tuotteelta paljoakaan, mutta tykkään kyll! mun uus suosikki!

  VastaaPoista
 2. mäkin oon miettiny ghd:n tilaamista jo pitkään, joten mua ainakin kiinnostais tietää onko toi hintansa väärti ja miten helposti kiharoiden tekeminen onnistuu ton kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Munkin on jo ikuisuuden pitänyt ostaa toi samainen rauta, mutta aina se vaan jää ja jää... Jospa jo kohtais sais aikaiseksi hankkia, kun kaikki sitä aina kehuu! Paljonko maksoit tästä?

  VastaaPoista
 4. wow toi on ihan unelma. ehkä mäki saan joskus hommattua

  VastaaPoista
 5. Itse tilasin sähköisyyttä taltuttamaan Avonilta silottavaa voidetta.

  "Antaa hiuksille välitöntä silotusta ja pitkäkestoista tehoa pörröisyyttä vastaan. Joustava pito, jättää hiukset terveemmän näköisiksi ja tuntuisiksi kuin koskaan aikaisemmin."

  On kyllä toiminuta paljon paremmin, kuin uskalsin toivoa :)

  VastaaPoista
 6. tilasin just samasta paikasta samanlaisen, ja mulla tuo lämpösuojasuihke tuli mukana siinä :-0

  VastaaPoista
 7. Sassy: :)

  Anonyymi: Okei, no ois ainakin halpa ostaa testiin :)

  Milla: Tähän mennessä tehtyjen kokeilujen perusteella kiharat on vähän helpompi tehdä kun tavallisessa suoristusraudalla.. En kyllä silti osaa kunnolla :D Että kyllä se opettelua vaatii jos on yhtä huono kun mä :D

  Tiramisuheidi: Maksoi n. 115e postikuluineen ton lämpösuojan kanssa.

  Irina: Ehkä saat hommattua kun mäkin sain, vaikka aika kauan kestikin!

  Sinisilmä: Hmmm, mulla on ollut tota joskus, mutta se loppui.. Se olikin muistaakseni ihan hyvää! Pitääkin tilata seuraavaksi kun laitan Avonille tilauksen.

  Anonyymi: No joo, siis tuli mullakin periaatteessa toi mukana siinä kun otin sen paketin johon toi kuului. Olisi sieltä saanut pelkän raudankin, joka siis olisi ollut ihan vähän halvempi tai sitten raudan ja ton erikseen, mutta se oli kalliimpi. Että kyllä säkin varmaan tosta maksoit? Tai sitten niillä on käynyt siellä joku kämmi..

  VastaaPoista
 8. Love the GHD's products, really good!
  xoxo
  S

  http://s-fashion-avenue.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. OMG, ghd is the best flatironbrand ever! I have one myself!

  Please go on http://magicmemaiken.blogspot.com/ and check out my blog!

  VastaaPoista
 10. S: yeah me too, ghd really is better than i thought.

  Maiken M.S: It really is the best flatironbrand i've ever used!

  VastaaPoista
 11. meillä on kans ghd ja se on kyllä ihan paras!! sillä saa tehtyä kiharat ja suoristettua niin hyvin ja paljon paremmin kuin millään muulla raudalla, ja ennen kaikkea pysyy vielä koko päivän. ainakin mulla toimii, ja mulla on vielä pitkät hiukset. ihan paras laite kyllä :-)

  VastaaPoista
 12. Jessica: Joo on toi kyllä hyvä! Vielä kun oppis tekee ne kiharat.. :D

  VastaaPoista
 13. nooo harjoittelu tekee mestarin! ;)

  VastaaPoista