maanantai 7. helmikuuta 2011

dagens


paita Forever 21
toppi JC
farkut H&M
kengät Century21
laukku H&M
sormus JC
koru Forever 21

R: Tässä tämän päivän asu! Piti kuvata ulkovaatteetkin, mutta tuli kauhea kiirepaniikki. Luulin että mulla olisi ihan hyvin aikaa, onneksi päätin vilkaista kelloa kesken kuvailujen, se oli jo muutaman minuutin yli kolmen, jolloin piti lähteä. Mä onneksi lähden aina aika ajoissa, kun koskaan ei tiedä mitä mutkia tulee matkaan esim. tuolla motarilla.. Kävin siis tänään tilastotieteen harkoissa, meni taas hieman yli mun ymmärryksen ne kaikki teoriajutut.. Onneksi demon jälkeen mua odotti kiva yllätys sosiaalipolitiikan ilmotustaululla, 4 tentistä! Oon aika yllättynyt, ei se mun mielestä niiiin hyvin mennyt. Kerrankin näin päin.

Nyt ruokaa! Tajusin just että olen syönyt viimeksi aamupalan (okei, se oli joskus 12 aikoihin) ja sen jälkeen vaan yhden mini myslipatukan, ei ihmekään että on nälkä.. Onneksi pakastekalakeitto valmistuu 6 minuutissa!

5 kommenttia:

 1. hullun kivat noi kengät ja kynsilakka ! :)

  http://diamondglossy.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. nice blog and posts!i love your outfit posts!!
  following!
  looking forward to seeing u on my blog as well!!
  kisses from greece!

  VastaaPoista
 3. Kaulakoru on tosi suloinen. :)

  Yleensä tenttien kanssa käy niin, että hyviä numeroita tipahtelee juuri niistä, joiden odotti menneen metikköön. Ja huonommat arvosanat saa vastaavasti silloin, kun kuvitteli onnistuneensa. :D

  VastaaPoista
 4. ida: kiitos :)

  Kata: voi kiitos :)

  Nells: thanks you so much, i'll visit your blog :)

  Varpunen: Kiitos! Mulla ei kyllä vielä montaa kertaa ole tullut sellasta onnistumisen tunnetta noiden tenttien kanssa, aina tuntuu että meni huonosti tai "ihan ok" ja sitten menikin hyvin :)

  VastaaPoista