perjantai 14. tammikuuta 2011

vuoden 2010 shoppailut

R:  Himoshoppaajan paljastus, paljonko tuhlasin vuonna 2010!

vaatteet 922,24e

kengät 242,41e


laukut 45,2e


asusteet 170,29e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 216,77eTässä olisi siis mun koko vuoden shoppailusaldo!  Ei ehkä kamalan paha, eihän? Riippuu tietenkin mihin (ja kehen) summaa vertaa, mutta mun mielestä tämä summa on melko kohtuullinen. Reilu sata euroa kuussa ei ole paha, varsinkin kun summassa on mukana kaikki pakolliset kosmetiikat jne. Saan tosin joitain tuotteita tosi halvalla/ilmaiseksi Avonilta, mutta kyllä mä aika paljon joudun tiettyjä juttuja ostamaankin.


Kuten huomaa, olen aika huono ostamaan laukkuja! Toi summa taitaa sisältää yhteensä kolme laukkua, kaksi vähän isompaa ja yksi pieni clutch. Kenkiä taisin ostaa keskimäärin vähintään yhdet joka kuussa, vaikka ei tosta summasta ehkä uskoisi (jos oikein laskin niin ostin v. 2010 kymmenen paria kenkiä). Olen kyllä tehnyt joitain ihan tajuttoman hyviä kenkälöytöjä alesta, esim. yhdet tennarit alle 5 eurolla ja Pull&Bearin kesän lempparitkin oli vaan alle 10 euroa. Yllättävintä ehkä on, että asusteisiin, siis koruihin ja sellasiin, meni noinkin paljon rahaa. Olen ennen ollut tosi huono ostamaan koruja, mutta viime vuonna innostuin sormuksista! En uskalla edes laskea montako sormusta ostin vuoden aikana, varmaan yli 15, ups.

Oli kyllä hauska kirjata ostoksia ylös, ja päätinkin että jatkan samaa tänä vuonna. Ja kai mä tännekin taas raportoin, ainakin monet siihen kannustivat! Hauska nähdä vuoden päästä mikä tilanne on sillon..

P.S Tossa alla olisi toinen tänään julkaistu postaus, Jennan Nycin ostoksia.. 

4 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva kerrankin kuulla, että mitä muilla menee shoppailuun :) interesting! Ja 100e/kk ei oo paha, abouttirallaa sen verran menee varmaan mullakin. Helposti. Tosin tässä kuussa mennyt vähän enemmän ku oli alennusmyynnit ;)

  VastaaPoista
 2. mä en ehkä edes uskalla ajatella omaani :D tosin oon sellanen, että ostan sykleissä: välillä menee helposti kk ettei mitään tartu ja sitten toisena kuukautena löytyy vähän enemmän. ja riippuen tarpeesta :-)

  VastaaPoista
 3. Mul olis muuten yks postausehdotus, tuli mieleen tästä postauksesta.:D Tee/tehkää simmonen mis esittelette kaikki teijän kengät! En tiiä ootteko aikasemmin tehny simmosen, mut simmonen olis kiva!:)

  VastaaPoista
 4. Laapa: Mullakin mennyt ihan kamalasti tässä kuussa, kiitos Nycin reissun.

  Elina: Heh, mitä sun blogia luen niin olen kyllä saanut sen käsityksen että oot tosi fiksu shoppailija ja ostat vaan niitä oikeasti ihania juttuja joita tarvitset, eli älä huoli :) Mullakin oli kyllä silleen että jossain kuussa viime vuoden aikana ostin vaan pari juttua, ja sitten esim. kesäkuussa taisin shoppailla aika paljon enemmän :D Ulkomaanmatkatkin tietty vaikuttaa kun niillä tulee shoppailtua!

  asraf: Oon ehkä tehnyt joskus kauan kauan sitten sellasen, mutta veikkaan etten omista enää monia samoja kenkiä :D Eli joo, voisin mä sellasen tehdä!

  VastaaPoista