torstai 20. tammikuuta 2011

vibrating mascara

R: Ostin Nycistä ripsarin jossa on moottori. Eli siis Maybelinen Pulse Perfection vibrtating mascaran. Tällaisiahan on monelta merkiltä ilmestynyt viime aikoina, mutta itse en ole aiemmin testannut. Olin ehkä vähän skeptinen näiden suhteen, kaikkea sitä keksitäänkin.. 5 dollarin hinta oli kuitenkin niin pieni, että päätin ottaa riskin ja ostaa ripsarin testiin.


Nyt olen ehtinyt tätä testailemaan jonkin aikaa, ja siis onhan tämä ihan hyvää. Pidentää ja erottelee kivasti, mutta melkeen samanlaiset ripset saisi kyllä ilman sitä vibraakin. Harjan päässä on siis sellanen nappi jota painamalla ripsari värähtelee. Ja värähtelee muuten ihmeen paljon, luulin ensin että se vibra olisi sellainen jota hädin tuskin huomaa. Aluksi se värähtely oli outoa, tuntui että koko käsi tärisee, mutta parin käyttökerran jälkeen siihen tottui.


Ton värinän avulla värin pitäisi levittyä tasaisesti kaikkiin ripsiin ja jo yhdellä vedolla pitäisi saada täydelliset ripset. No, enpä tiedä.. Pari kerrosta kun tätä laittaa niin ripset on kyllä aika makeet! Mun oli tarkoitus ottaa oikeen hieno kuva mun silmästä ennen ja jälkeen ripsarin, mutta niistä tuli ihan huonoja. Miten meikkibloggaajat saa nätisti kuvattua silmiään..? Voin yrittää uusiksi joskus. Mutta siis, ripsari kyllä periaatteessa ylitti odotukset, koska ei mulla kamalan suuria odotuksia edes ollut. Vibran käyttö vaatii vähän harjoittelua, mutta helposti sen oppi. Miinusta siitä että ripsarissa on patteri, joka saattaa siis loppua. En kyllä tiedä kumpi loppuu ennen, väri vai patteri. Kyllä tämä käyttöön jää, mutta tuskin ainakaan Suomen hinnoilla uutta ostan kun loppuu.. Ehkä seuraavaksi testaan jotain muuta merkkiä?


Onko jollain kokemusta näistä värähtelevistä ripsareista?

4 kommenttia:

 1. Mulla ainakin sillon ku tota käytin niin mun piikkisuorat ripset pysy kaarevina paljon pidempään. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin ton kyseisen ripsarin poistomyynnistä kolmen euron hintaan, mutta jätin ostamatta, kun kuulosti hieman huuhaalta. Nyt vähän harmittaa, kaippa se sitten ihan perusripsarina ois mennyt.. :)

  VastaaPoista
 3. I use the same mascara and I think it's great!
  This is actually the first time I've ever been to your blog and I really like it. I follow you now!
  x

  VastaaPoista
 4. Lotta: hyvä hyvä :)

  Noora: Ai toi on suomessakin ollut jo alessa, mä googlailin niin jossain maksoi n. 15e. Kyllä tosta kolme euroa maksaisi ;)

  Helena: Thanks! I like your blog too!

  VastaaPoista