torstai 13. tammikuuta 2011

smile!


R: Oon aika happy, selvisin hengissä ekasta viikosta yliopistolla. Tai vajaa viikkohan tämä oli niinkun aina, meillä ei onneksi ole perjantaisin koskaan luentoja, tenttejä vaan. Kamalaa kun on työläs kevät tulossa, mutta meneepähän ainakin aika nopeasti kun on koko ajan tekemistä. Lisäksi kaikki viikonloputkin alkaa pikkuhiljaa täyttymään, mutta hyvä vaan kun on kivaa tekemistä tiedossa!

Mä taidan nyt katsoa Gleetä, katsoin lentokoneessa yhden jakson ja se oli tosi hyvä. Se oli siis sellanen joka Suomessa ei ole vielä tullut ja vaikutti paljon paremmalta kun nämä mitä nyt tulee. En tiedä paljonko pitää katsoa jaksoja eteenpäin että pääsen niihin jaksoihin, mutta taidan nyt ainakin alottaa urakan. Onneksi on paljon suklaatakin, on vielä vaikka miten paljon joulusuklaita, sen lisäksi kaveri toi vähän Aeroa briteistä ja taisin itsekin ostaa jenkeistä vähän herkkuja, mmmmm... Heippa!

4 kommenttia:

 1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tuli karsee Aero himo ihan vaan ton sanan lukemisesta! Mä olin kuvat katottuani ihan varma et oot käyny hampaitten valkasussa! :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. mitä ripsaria sulla on? :) näyttää tosi kivalta meinaan :)

  VastaaPoista
 4. Klara: heh, oisinkin :D

  Petra: Apua, piti oikeen miettiä että kumpaa kahdesta vakkarista mulla oli, mutta kyllä se Lumenen blueberry Curl oli!

  VastaaPoista