maanantai 10. tammikuuta 2011

paluu vuoteen 2010


R: Nyt on New Yorkista kotiuduttu ja palattu arkeen! Tänään oli kiva lähteä aamulla Turkuun yliopistolle kun olin ihan sekasin ajasta.. Vaikka aikaeroa onkin vaan se 7 tuntia niin kyllä se vähän vaikuttaa, tuntuu ettei olisi ollut sunnuntaita ollenkaan kun se meni aikaeroon ja matkustamiseen. Tänään alkoi yksi ihan kamala kurssi, jonka ansiosta ennen huhtikuun alkua ei pitäisi tulla tekemisen puutetta.. Luennoitsijakin totesi taulusienen ollessa kuiva että se sopii hyvin tonne kun on niin kuivia luentoja, heh.

Vaikka vuosi on vaihtunut jo aikoja sitten, niin pakko vähän palata ajassa taaksepäin uv:n aattoon kuvien muodossa, reissukuvia joudutte odottamaan vielä, niiden läpikäymiseen menee hetki.. Oltiin uv:na alkuillasta kaverin luona, syötiin ja juoruiltiin. Mä ja Jenna lähdettiin aikaisen aamulennon takia kiltisti kotiin jo paljon ennen vuoden vaihtumista, kun muut jäivät odottamaan uutta vuotta ja pitämään hauskaa. Oli muuten aika masentava olla yksin kotona kun vuosi vaihtui, en enää koskan halua olla yksin kun vuosi vaihtuu, en vaikka olisi miten hyvä syy.

Nyt taidan mennä pitkästä aikaa Jaken kanssa ulos, pitää mennä pian että ehdin salkkareiksi kotiin!

5 kommenttia:

 1. Ooo, oon tosi törkeesti onnellinen siitä ettet oo tykänny viettää vuoden vaihdetta yksin, ootte jatkossa taas sit meijän kanssa viettämässä uutta vuotta <3 ;D

  VastaaPoista
 2. Äh, nuo sipsit näyttää nyt nälkäsenä katsellessa ihan uskomattoman hyviltä, mutta pysyn kovana, enkä mene kotiin kaupan kautta :P

  VastaaPoista
 3. Tuisku: Juu, yksin en ainakaan suostu olee!

  Sinisilmä: mmmmm, alkoi tekee mieli sipsejä.

  VastaaPoista
 4. Aloin selailee teijän vanhempia postauksia...:D Ajattelin vaa kertoo et hieno paita Jennalla! Mistä se on? Veikkaan että ei Suomesta?;)

  VastaaPoista
 5. asraf: Joo ei oo suomesta, se taitaa olle new lookista lontoosta.

  VastaaPoista