perjantai 21. tammikuuta 2011

Never say never

J: Oon viime aikoina huomannut, että oon sanonut aika monestakin jutusta, että "mä en koskaan.." Tänään tuli sitten rikottua pariakin juttua, joita ei koskaan pitänyt tehdä..

Mä en koskaan osta feikkiuggeja!


Siinä ne nyt kuitenkin on. Rikoin lupausta periaatteessa jo nykissä kun ostin nämä, mutta huomasin niiden pohjien olevan niin liukkaat, ettei ne oikein sovi Suomen talveen. Oon lähdössä parin viikon päästä Vuokattiin ja haluan (ja tarvitsen) sinne jotkut lämpimät kengät, joten oli ihan pakko laittaa tilaus menemään H&M:lle ja tilata nämä! Noissa on ainakin kunnon pohja ja vaikuttivat pikaisen testailun jälkeen ihan lämpimiltäkin..

Mä en koskaan pukeudu leopardikuosiin!


Samalla tilasin vähän muutakin, kuten tämän söpön leopardikuvoisen mekon, ihan vaan mielenkiinnosta! Se oli kuitenkin tosi kiva päällä, ehkä vähän makkarankuori, mutta ajattelin silti pitää sen! Vähän erilainen, mitä mun vaatekaapissa on yleensä totuttu näkemään.. Saa nähdä, vaikka päätyisi heti huomenna päälle..

Lisäksi tilasin tavalliset mustat balleriinat odottelemaan kevättä ja jonkinverran kevään uutuuksia, jotka kaikki harmi kyllä lähtee palautukseen väärän koon/pettymyksen takia! Pitää joskus koittaa metsästää niitä kaupasta oikeassa koossa.. Tai sitten yritän olla vähän aikaa shoppailematta.. ;)

2 kommenttia:

  1. Heh.. ite oon kans ollu ennen hiukan tollasiin feikkiuggeja vastaa, mut nyt talvella oon alkanu lämpenee niillekki ku alkaa noi nykyset kengät pahasit hajoo ja ois kiva et ois just jotkut tollasen helpot kengät ku voi vaan vetää jalkaan.. eli ite tilasin kans just nellyltä sellaset mustat, muttei oo vielä tullu :)

    VastaaPoista
  2. Tuisku: Haha, pian kaikilla on tollaset:D Mut joo, en voi väittää vastaan etteikö olisi mukavat.. Ei tee enää mieli laittaa mitään muuta jalkaan;)

    VastaaPoista