torstai 27. tammikuuta 2011

näen punaista

R: Monissa blogeissa on viime aikoina näkynyt aika paljon kaikkea punaista. En oo oikeen osannut päättää pidänkö tästä trendistä vai en, mutta ilmeisesti mun alitajunta nyt päätti mun puolesta. Näin nimittäin viime yönä unta että olin H&M:ssä etsimässä itselleni punaista neuletta, tätä mikä oli uusimmassa Trendissä!


Unessa mä löysin itselleni tän neuleen, se oli ihan mahtava ja olin ihan innoissani kun hintakin oli vaan 9,90 euroa. Päätin että mun on ehkä pakko mennä huomenna etsimään tätä ihan oikeasti, ootteko nähneet näitä jossain henkkamaukoissa? Siis Turussa tai Salossa..? Yritin etsiä tätä jo nettikaupastakin, mutta sieltä ei löytynyt. Punainen on värinä sellainen, että kyllästyisin varmasti aika äkkiä, joten toi alle kympin neule olisi aika hyvä sijoitus mulle. Pystyn jo kuvittelemaan kuinka kivalta toi näyttäisi mustien nahkashortsien kanssa!

Havaintoja?

4 kommenttia:

 1. Mä taas olen aina kauheesti tykkäillyt punasesta, vaikka onneksi se joskus yläasteen aikoihin ollut kausi, kun puolet mun vaatekaapista oli punaista, on jo ohi :D Tota kyseistä neuletta en kylä ole nähnyt, vaikka juuri hooämmällä kävinkin...

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Lahden H&M:lle oli ainakin eilen tullut myyntiin noita neuleita (oli useassa värissä), joten luulisi, että niitä löytyisi Turustakin.

  VastaaPoista
 4. Maya: mä just siksi mietin, kun sain yliannostuksen joskus lapsena :D

  Anonyymi: joo saattaa niitä varmaan olla turussa, lähinnä mietin että jos joku osaisi vinkata missä siellä! Kun en jaksaisi lähteä keskustaan etsimään kun skanssi on ihan matkan varrella kun menen yliopistolle :) noo, pian salon henkkamaukkaan katsomaan jos siellä olisi!

  VastaaPoista