keskiviikko 12. tammikuuta 2011

joulukuun shoppailut

R: Tässä vielä vihdoin joulukuun shoppailut! Vähän kesti kauan tehdä tämä postaus, mulla oli toi tiedosto vanhalla koneella ja en millään ole jaksanut ennen tätä iltaa avata sitä ja laittaa kirjanpitoa ajantasalle.. Pitäisi vielä joku kerta jaksaa laskea kaikki ostokset yhteen ja laittaa siitäkin tänne joku yhteenveto, aika hirmuinen summa varmaan tulee.

vaatteet 33,40e

kengät 0e


laukut 12,95e


asusteet 18,85e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 25,50e


Olen ihan varmasti unohtanut tästä jotain, sillä tuntuu että olisin joulukuussa shoppaillut enemmän. Maksoin hm:n laskuin pois, eikä tossa sitten paljon muuta olekaan. Enkö voi uskoa etten ostanut yksiäkään kenkiä, ostin aikaisemmin muistaakseni joka kuussa vähintään yhdet kengät! Ehkä kyllä ihan hyvä etten ostanut.. Ostin joulukuussa myös kameran, mutta sitä en nyt ottanut näihin laskelmiin mukaan, ehkä sen takia tuntuu että olisin shoppaillut enemmän.

En tiedä jatkanko tätä kirjanpitoa tänä vuonna. Ehkä itselleni ainakin, mutta en tiedä paljastanko summia täällä. Ehkä voisin, tavoite on kuitenkin ostaa vaan sellaisia asioita joita oikeasti haluan ja tarvitsen. Mielipiteitä? Jos summat on julkisia niin tulee ehkä vielä enemmän mietittyä kaikkia ostoksia! New Yorkissa tulikin tuhlattua ihan kivasti, kerrankin on nyt sellanen tilanne etten ihan oikeasti tarvitse tai edes halua mitään. Hyvin mahdollista kyllä että heti huomenna keksin jonkun must have jutun, mutta yritän nyt skarpata. Haastan kaikki muutkin samaan, kirjatkaa ostoksenne ylös ja katsokaa paljonko vuodessa menee rahaa!

5 kommenttia:

 1. Kannatan saldon julkistamista :)

  VastaaPoista
 2. mäki kannatan tän jatkamista:)

  VastaaPoista
 3. Jatka! Ite aattelin alottaa summien julkasemisen! :)

  VastaaPoista
 4. Lilli & Irina & Nadja: kai mä sitten jatkan :)

  Carla: Kiitos!

  VastaaPoista