sunnuntai 16. tammikuuta 2011

ilman hauskaakin voi olla viinaa

Ekaa kertaa ikinä postaan tänne kuvia jotka on otettu kännykkäkameralla! Pokkari unohtui kotiin.. Onneksi Nokia pelasti.

 R: Olipas kiva ilta eilen, yleensä ne extempore baarireissut on niitä parhaita! Mietin vielä illalla kymmenen jälkeen että jaksanko lähteä muiden mukana baariin, mutta onneksi lähdin, oli hauskaa. Sain houkuteltua Jennankin mukaan, vaikka sen piti mennä kiltisti kotiin nukkumaan. Juotiin muuten Jennan kanssa maitoshotit, siis pelkkää maitoa.. Hah. En edes tiedä mistä juttu lähti, taidettiin vähän yllyttää kaveria "et muuten kehtaa tilata pelkkää maitoa baaritiskiltä". No, kehtasi hän ja vielä molemmille omat shotit. Eikä muuten maksanut mitään. Muutenkin ilta tuli aika halvaksi, oli niin kivaa muutenkin niin ei tarvinnut pahemmin ostaa juomista!

Aaaah, nyt taidan toteuttaa mun sunnuntain suunnitelmaa olla tekemättä mitään! Suunnitelmaan kuuluu sohva, tv, tietokone ja paljon hyvää ruokaa. Vaikka en mä kyllä ehkä edes pääsisi tästä sohvalta ylös, kiitos eilisen pelin. Kiva mennä 3 viikon tauon jälkeen pelaamaan ja pelata heti melkeen koko peli, jaloissa tuntuu nyt kivasti.. Rentoa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hahahaha :D Tuollaiset tempaukset ovat juuri parhaita. Mekin tehtiin marjamehudrinkkejä joululomalla. Oli tosi tuhteja... vettä, jäätynyttä mehutiivistettä ja puolikas punssikarkki. Aijaijai. :D

  VastaaPoista
 2. joskus rikalassa mun kaveri vaatis vielä yhet shotit vaikka kello oli nii pal et pitäs jo kotiakki lähteä. ja tää mun kaveri oli kyllä jo semmoses kunnos ettei se olis shottia tarvinnukkaan edes. sit mä kävin hakemassa kaks vesishottia! :D ja tää mun kaveri oli sitte vaan että "ihan sika hyvää, mitä se oli".. jätin kertomatta. :D

  VastaaPoista
 3. Joa: mmmm, kuulostaa hyvältä :D

  Anonyymi: Hahhaa, aika ilkeetä :D tai okei, aika fiksua.

  Maya: Suosittelen ;)

  VastaaPoista