maanantai 17. tammikuuta 2011

HUOMIO SALOLAISET!!


R: Nyt kaikki Salon Radiokirppikselle tyhjentämään meidän pöytä! Lähden pian viemään tavaroita sinne ja voin kertoa että sitä kamaa on paljon. Myynnissä on eniten mun ja Jennan vaatteita, kenkiä ja laukkuja, koot on enimmäkseen S ja 39, mutta myös vähän pienempiä ja suurempia löytyy.. Siellä on kamaa ihan laidasta laitaan, kaikkea mitä porukoiden muuton yhteydessä kaapeista löytyi.. Meillä on se pöytä seuraavat 12 päivää, vien sinne lisää tavaraa vielä loppuviikosta, voin vaikka infota täällä sitten vielä.

Mutta siiis, paikka on Salon Radiokirppis ja pöytä on numero 57. Ostakaa pliis se tyhjäksi, en halua nähdä niitä tavaroita enää!!

4 kommenttia:

 1. voi ei : < oon pois salosta seuraavat 2 viikkoa.. nyt ei kerkiä ostoksille !

  VastaaPoista
 2. ei hitto, mäkin jumitan täälä turusa :s tosin huamenna ois vapaapäivä, jote ehtisin kyl piipahtamaan salosa. mieli tekis ainakin käysä tsekkaa mitä tualta löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Mitenhän multa on menny ohi, et ootta Salosta :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: no höh :(

  Milla: Jos tuut vkonlopuksi saloon niin kandee käydä tsekkaa, vien huomenna lisää kamaa!

  Mirka: Jaa-a :D Ollaan siis molemmat kotoisin täältä ja muutettiin 2,5v sitten molemmat Turkuun, josta Jenna muutti 1,5v sitten Raumalle ja mä muutin takaisin saloon lokakuussa, eli ehkä siksi :D

  VastaaPoista