sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Hei, nää ei tiedä sun hypeä täällä, kaikkea muuta, kun typerä ämmä


Mekko H&M
Laukku Primark
Kengät Dinsko
Käsikoru Kappahl
Sormukset Primark ja joku pieni korukauppa Sohossa

J: Tässä eilisen asu.. Kuten vähän vihjailinkin, uusi mekko pääsi heti käyttöön! Pidin paljon asusta, mekko on ehdottomasti yksi parhaimmista 5€:n sijoituksista, mitä olen vähään aikaan tehnyt!
Päädyttiin eilen Apolloon tanssimaan, oli ihan kiva ilta! Todettiin, että Rauman Apollossa on hyvin paljon miehiä ja että suurin osa niistä oli todennäköisesti puolalaisia.. Eli jos miehiä kaipaa, niin sinne:D Me päädyttiin kuitenkin hengaamaan ihan vain tyttöporukassa ja tultiin jo hieman kolmen jälkeen mun luo nukkumaan.. Mä taisin nukahtaa aivan samantien kun sain pääni tyynyyn, mutta Riikalla ja Tuiskulla oli kuulemma riittänyt juttua vähän kauemminkin! Tuli taas mun unenlahjat todistettua, sillä tyttöjen äänenvoimakkuus ei ollut mistään matalimmasta päästä..

Nyt tytöt lähti ajelemaan kohti Saloa ja mä jäin tänne yksin! Seurana on Greyn anatomian 5. kausi, joten hyvä ilta tulossa.. Ja olisi vielä parempi, ellei muutama tekemätön koulujuttu huhuilisi tuolla päänsisällä.

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Näytät aina näis asukuvis ihan joltain mallilta, ku oot niin hoikka. Ja jotenki just näis kuvis näytät aina tooosi pitkältä! Tos tokas kuvas on muuten myös sellai hassu juttu, et näytät siinä kasvoista ihan Riikalta. :D -Piitu

  VastaaPoista
 2. Piitu: hihii, kiitos paljon kivasta kommentista :)

  AnsQ: Kiitos:)

  Klara: Kiitoskiitoskiitos!

  Maya: Joo, tykkään myös :>

  necas: Thanks :>

  VastaaPoista