lauantai 8. tammikuuta 2011

The city that never sleeps


J&R: Täällä taas! Ollaan pari viime päivää kierrelty pitkin kaupunkia, shoppailtu, katseltu nähtävyyksiä ja ihan vaan hengailtu. Täällä on ollut tosi kylmä, tänään tuli ihan kivasti luntakin ja uutisissa tulee koko ajan juttua, miten liikenne on taas kaaoksessa ja lentoja myöhässä! Toivotaan, että huomenna kenttä olisi auki, ettei me jäädä jumiin tänne.. Ei se kyllä oikeastaan haittaisi, New York on aivan mahtava paikka ja vaikka mitä näkemistä olisi vielä jäljellä.. Tänne on ihan pakko päästä joskus takaisin!

Nyt pitäisi varmaan yrittää tunkea noita ostoksia matkalaukkuihin.. Tuntuu, etten olisi ostanut melkein mitään, mutta ihan kivasti noita kasseja on kuitenkin kertynyt! Kuten kuvastakin näkyy.
Meidän pitäisi olla sunnuntaina illalla Suomessa, joten palaillaan varmaan alkuviikosta matka/ostospostausten kanssa. Hauskaa viikonloppua kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla etta olette viettaneet mukavia aikoja taalla. Tanaan lunta tulla tuprutti tosiaan ja huomiseksikin luvattu joten ehka olette onnekkaita ja jaatte viela yhdeksi paivaksi jumiin. Lycka till!

  VastaaPoista
 2. heissan :)
  voisitteko tehdä jonkun postauksen siitä, millä lensitte / mistä varasitte hotellit & lennot? Mitä maksoi, noin. Ja kauanko olitte? :)

  Me ollaan poikakaverin kanssa alettu suunnitteleen matkaa jenkkeihin, sellaista vähän reppureissaaja tyyppistä, joten kaikki vinkit on enemmän kun kivoja :))

  Toivottavasti pääsette lentämään takaisin Suomeen ja kaikki sujuu hyvin!

  VastaaPoista
 3. odotan jo innolla matkapostausta ja varsinkin kuvia!

  VastaaPoista
 4. Katz NYC: Ei jääty jumiin ja Suomessa ollaan taas. Iso ikävä sinne!

  mine: Päästiin turvallisesti perille:) Joo voisin tehdä jonkun tuollaisen postauksen! Tietty voin vastailla muutenkin, jos et jaksa odottaa!

  anonyymi: eka julkaistu!

  asraf: oli muuten aika helmi paikka:D

  Elina: se oli ihan paras!

  VastaaPoista
 5. hihii, kyllä mä jaksan odottaa ;)

  VastaaPoista