lauantai 11. joulukuuta 2010

vähän jotain uutta taas..

R: Sorruin tekemään pienen tilauksen henkkamaukan aleen ja tällaisia sieltä tuli! Yhden pitsitopin palautan, se oli aika hassun mallinen, mutta muuten tilaus oli kyllä oikeen onnistunut. Ehkä vähän liiankin onnistunut.

Photobucket

1. Tummanharmaa-valkoraidallinen neule, menee kivasti legginssien kanssa ja on ihan lämminkin! Sopiva peruspaita, joita omistan ihan liian vähän, ei tarvinnut kauan miettiä tilaanko, kun hintaa oli vaan reilut 7e. 2.Omistan tämän saman jakun jo mustavalkoisena (tämä), nyt kun mustan sai alle kympillä niin oli pakko tilata! Tykkään tosta mallista, se menee kesällä takkina ja tälleen talvella sopii hyvin paidaksi. 3. Tämäkin paita oli aika varma ostos, sillä omistan saman ennestään jo harmaana. Ihanan rento ja sopivan pituinen legginssien kanssa pidettäväksi, kuvassa näyttää aika ei miltään, mutta näyttää päällä tältä. Tälle taisi alennuksen jälkeen jäädä hintaa huimat 6,5 euroa, ei paha! 4. Musta neuletakki, jossa tollaset lärpäkkeet sivuilla, hintaa taisi alennuksen jälkeen jäädä 12 euroa. Harkitsin kauan pidänkö tämän vai lähetänkö takaisin, mutta päätin (kai) että pidän. Lämpimistä neuleista mulla onkin ollut vähän pulaa. Toisaalta oon ostanut kyllä niin paljon liikaa vaatteita hm:ltä, että voisin ehkä palauttaa tämän. En osaa päättää. Tämä on taas tätä riikan logiikkaa, tämä neule olisi ehkä fiksuin ostos näistä ja silti mietin sen palauttamista. Noo, onhan tässä aikaa miettiä ennen kun tilaus pitää lähettää takaisin.

Mun villi lauantai-ilta huipentuu nyt sosiologian tenttimatskuihin, sitten nukkumaan! Vähän jo väsyttääkin, olen ehtinyt tänään tehdä jo vaikka mitä! Meillä oli peli Turussa ja voitettiin, ihanaa miten hyvin menneen pelin jälkeen jaksaa hymyilyttää! Olen koko päivän ollut sen ansiosta tosi hyvällä tuulella. Ja tietenkin voiton kunniaksi piti ostaa vähän herkkujakin, joiden ansiosta olen ollut vielä paremmalla tuulella. Jennan eilinen hyvä tuuli taisi tarttua postauksen välityksellä! Toivottavasti tarttuisi teillekin, heippa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti