tiistai 21. joulukuuta 2010

tuliaiset!


R: Mulla on kiva sisko, se kävi Lontoossa ja toi mulle näin ihania tuliaisia! Jeejee. Aero on niiin hyvää, tosta toisesta suklaasta puhumattkaan. Olen oppinut tykkäämään noista sipseistäkin. Ennen en tykännyt niistä yhtään, ekalla kerralla kun maistoin niitä niin meinasin ihan oikeasti oksentaa, mutta nykyään ne kyllä maistuu! (Sama kun opin vasta viime kesänä juomaan vichyä ja nyt juon sitä koko ajan.) Otin muuten nämä kuvat lauantaina, Aero ja sipsit on tuhottu jo aikoja sitten,Caramel suklaa on onneksi vielä (toistaiseksi) avaamattomana.

Aussien Volumet tulee tarpeeseen, vanhat alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppua. Batistesta oon kuullut pelkkää hyvää, joten kiva päästä sitäkin testaamaan! Lehdet on sellanen aika vakio ostos ulkomailta, kun Suomessa kaikki lehdet on niin kamalan kalliita ettei niitä oikeen raski ostaa. Noi on just hyvää joululuettavaa! Kiitos Jenna! :)

Blogilista on muuten vähän ittuillut tässä viime aikoina, siellä oli kai joku päivitys eilen, mutta ei se tänäänkään ole toiminut. Se ei päivitä uusia postauksia, eli jos joku sitä kautta ei oo löytänyt tänne pariin päivään, niin tossa alla on muutama uusi postaus! Lisäksi sieltä vihdoin poistettiin tämän blogin toinen (väärä) versio, mutta siinä meni samalla kaikki lukijat. Eli jos nyt joku haluaa blogilistan kautta liittyä lukijaksi, niin klikkaa tänne. 

3 kommenttia:

  1. toi kuivashampoo on ihan superhyvää!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Niinpä :D

    jutta: Joo hyvältä vaikuttaa parin testikerran jälkeen!

    VastaaPoista