sunnuntai 12. joulukuuta 2010

tänään..R: Tänään olen käynyt lenkillä tuolla jäätävässä pakkasessa, vältellyt tenttiin lukemista siivoamalla, lukenut epätoivoisesti siihen tiistaiseen tenttiin ja todennut että tunteiden sosiologia on maailman tylsintä, leiponut pasteijoita, polttanut kynttilöitä, syönyt ruoaksi riisipuuroa ja luumurusinakeittoa, nukkunut päikkärit Jakke kainalossa, haaveillut tentittömästä arjesta, harmitellut Asteen putoamista kuorosodasta ja miettinyt palautanko sen neuleen H&M:lle vai en.

Nyt jatkan lukemista, huomenna ei ehdi kun pitäisi mennä iltavuoroon. Ja ei, en ole yhtään katkera, että mä joudun töihin ja Jenna pääsee Lontooseen. Enpä..

8 kommenttia:

 1. ihanat kuvat taas ja
  koira on suloinen!!

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä ihmeellistä, miten siivoaminenkin voi olla mukavampaa, kuin tenttiin lukeminen?! Itsekin opiskeluaikoina keksin aina jotain "parempaa" tekemistä, kuin tenttiin lukeminen.

  VastaaPoista
 3. Hei en muista kumpi teistä teki niitä tortillarullia sillä mun ohjeella, yritin ettiä sitä postausta mut ainakaan keittiössä tagin alta ei löytyny.. Niin mitä laitoitte niihin? Aattelin tehä viikonlopuks kahella eri täytteellä mutta en yhtään muista mitä teil oli :D

  VastaaPoista
 4. Maya: Kiitos!

  Jenna: Jakke kiittää :)

  Anonyymi: Kiitos!

  Sinisilmä: Niinpä :D Noo, tuleepahan ainakin siivottua joskus..

  moderndayhippie: Hmmm, en muista laitoinko koskaan mitään ohjetta, se postaus löytyy jostain lokakuun alusta, tuparitarjoiluja oli :) Juhlintaa tagin alta luulis löytyvän. Mutta siis, laitoin muistaakseni ruohosipulituorejuustoa, kinkkua (osaan kalkkunaa), juustoa ja salaattia. Ihan vaan kalkkuna/kinkkuleike ja juustona taisin käyttää emmental raastetta. Ja törkeen hyviä tuli!

  VastaaPoista