tiistai 14. joulukuuta 2010

Sortumisvaara

J: Munhan ei ole tarkoitus shoppailla Lontoossa, vaan säästää rahaa seuraavaan reissuun. Päädyin kuitenkin sunnuntai-iltana vähän selaileimaan nettikauppojen tarjontaa ja voi vitsit, kun sieltä löytyi kivoja juttuja..

Photobucket

En ehkä voi olla shoppailematta! Olisin niin tyytyväinen jos edes jotain näistä tarttuisi mukaan. Mieluiten mahdollisimman halvalla.. Erityisesti haluan nahkahousut (tai kunnon nahkaleggingsit), beigejä villapaitoja, sormuksia, jotain karvaista ja lämpimiä huiveja.
Yritän loppuviikosta kertoa, kuinka mun shoppailujen kanssa kävi. Tällä hetkellä olen (tai ainakin mun pitäisi olla) Lontossa nauttimassa lomasta, tämä postaus tulee siis ajastettuna!

RIIKKA EDIT// Jenna oli päässyt perille, vaikka lentokoneen bensaluukku olikin jäässä ja lentokone sen takia hieman myöhässä.. Nyt voidaan kaikki yhdessä olla kateellisia Jennalle.

3 kommenttia:

 1. tästä tulikin mieleen, että pitäis ehdottomasti hankkia jotkut siistit shortsit, varmaankin villakankaiset. Just ton tyyliset kun kollaasissakin on kelpais mulle... Onkohan ne mistä nettikaupasta?

  VastaaPoista
 2. Noi porovillikset!!!!!!!!111 ihanat!

  VastaaPoista
 3. moderndayhippie: Ne taitaa olla topshopista!

  Klara: Niin on! Hamittaa, etten löytänyt niitä..

  VastaaPoista