lauantai 4. joulukuuta 2010

Pre-Christmas party

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

J: Täällä taas! Tuli pieni bloggaustauko vähän vahingossa.. Onneksi Riikka on postaillut ahkerasti! Mun viikko oli aika kiireinen, yritin tehdä parit rästijutut pois alta, luin tenttiin, kävin Porissa katsomassa Astetta, olin (taas) pikkujouluissa ja eilen tulin Saloon.
Mun piti heittää tänne vähän enemmänkin kuvia torstaisista pikkujouluista, mutta yllättäen noi kolme oli ainoat julkaisukelpoiset! Ensi kerralla vois jättää kameran suosiolla kotiin kun lähtee jonnekin juhlimaan. Ei tarvitsisi sitten aamulla järkyttyä.. No, oli kuitenkin taas kerran ihan paras ilta! Vielä parit pikkujoulut pitäisi jaksaa tänä vuonna. On tää joulun aika rankkaa..

Ps. Mä koin pienen järkytyksen tuossa torstaina, kun yksi hieman vanhempi (mies)opiskelija ketoi lukeneensa meidän blogia! Kuinka outoa.. En ole oikein sisäistänyt, että joku tuttu voisi lukea tätä. Terkkuja sinne, jos luet;)

2 kommenttia:

  1. Hehee! Mä oon bongannu tätä munkin kavereiden selaushistoriasta (vai mikä se nyt onkaan).. On se vähän huvittavaa. :) -Piitu

    VastaaPoista
  2. Piitu: Oho, vähän outoa:DD (ja hauskaa:))

    VastaaPoista