torstai 2. joulukuuta 2010

pienen paketin ihana sisältö

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

R: Nämä kaksi sormusta päädyin tilaamaan Asokselta! Ostoskorissa oli alunperin muutama muukin, mutta päätin että kaksi saan tilata. Pienen pohdinnan jälkeen päädyin näihin, eikä kaduta. Vähän pelkäsin että otin väärää kokoa tai niissä olisi jotain muuta vikaa, mutta nehän on ihan täydelliset! Varsinkin toi kolmen sormen sormus, aivan upea. Toi sormipanssari on myös tosi ihana, ehkä vähän epäkäytännöllinen, mutta ihana!! Mulla tulee siitä vähän mieleen koppakuoriainen? Hahhaaaa..

Tilasin myös yhden ihanan ruskean (ruosteen ruskea? kamelin ruskea?) paidan, mutta se oli niin kamalan ryppyinen ettei siitä saanut kuvaa. Mutta, tulette näkemään sitä, sekin oli ihan loistava ostos. Heh, ai miten niin raha ei tee onnelliseksi? Kyllä se ainakin hemmetisti piristää kun saa noin kivoja uusia juttuja.

4 kommenttia:

 1. Tilasit just ne mitä mäki olin katellu ;D
  itellä vaan jäi tilaaminen, ku en oikeen enää luota tohon asos laatuun.. oon päättäny olla tilaamatta sieltä enää oikeen mitään, ku ei koskaan oo täysin tyytyväinen ja palauttaminenki käy kalliiks, jos on kyseessä vaan jotain pikkuostoksia :)

  VastaaPoista
 2. hey,
  i like your blog...
  do you want to follow each other?
  i would be happy if you visit me:

  http://ohwunder.blogspot.com/

  <3

  VastaaPoista
 3. Heh, mä olen niin samaa mieltä rahan vaikutuksesta. Kyllä se on paljon kivempaa, kun ei tarvitse laskea joka senttiä tarkalleen ja saa hankittua vähän jotain ylimääräistä kivaa.

  VastaaPoista
 4. Tuisku: aijaa :D Mitäs vikaa asos laadussa sit on ollut? Mä en oo keltään mitään pahaa kuullut. Ja joo, mäkin kyl pyrin tilaa sellasii suht varmoi juttui, niinkun yleensäkin kun netistä jtn tilaan.

  Oh,Wunder: i'll follow you :)

  Velma: No niinpä! Maailman rasittavinta ruokakaupassakin miettiä että mitäs mulla tällä kertaa on varaa ostaa..

  VastaaPoista