torstai 16. joulukuuta 2010

parasta sinulle

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

R: No tulihan se sieltä! Mun joulukuun Trendi nimittän! Eihän siihen vaadittukaan kun kaksi osoitteenmuutosta Formalle, yksi sähköposti ja melkeen kolmen viikon odotus. Ei vissiin ihan ajallaan päivity osoitteenmuutokset Formalla, tai sitten mun syyskuun lopussa tekemä osoitteenmuutos katosi jonnekin bittiavaruuteen. Marraskuun numero oli mennyt Turun osoitteeseen, ajattelin että se on ihan normaalia kun muutosta on niin vähän aikaa. Sitten kun joulukuun numeroa ei näkynyt niin arvasin että sekin on vielä mennyt vanhaan osoitteeseen. Ajattelin että uusi asukas olisi ystävällinen ja veisi sen postiin, mutta eipä tainnut vaivautua. Laitoin viikonloppuna mailia asiakaspalveluun, ja tänään vihdoin sain lehteni, jee! Luinkin sen heti kannesta kanteen, Paleface <3 Trendin seuraava numero tuleekin jo ensi viikolla, eipä tarvitse kauan odottaa tällä kertaa! Onko muilla samanlaisia kokemuksia osoitteenmuutoksista?

Nyt vähän glögiä ja blogeja, yöksi töihin. Vielä pari yötä pitäisi jaksaa töissä ja sitten lauantaina olisi kauan odotetut pikkujoulut, jee! Onko teillä kaikki pikkujoulut ohi jo?

5 kommenttia:

 1. Mulla on niinkin hyviä kokemuskia formasta kun että peruin kestotilauksen toukokuun lopulla. uuden kestotilauksen tein lokakuussa. lasku tuli kuitenkin noiden tilausten välilehdistäkin joita en saanut (27E KOLMESTA LEHESTÄ??????) :D maksoin sen kuitenki ko luulin että se on ton mun uuden kestotilauksen lasku, joka tuli kuitenki sit vielä perässä. Puhelimessa sain maailman paskinta asiakaspalvelua, sähköpostilla vastauksen "lähetämme sinulle kesä heinä ja elokuun numerot"

  "jee"

  VastaaPoista
 2. oi löydettiin vasta äskettäin mut hienolta ja kiinnostavalt vaikuttaa nimittäin ollaan itekki kaksosii eikä olla ennen luettu kaksosten blogeja ! :)

  VastaaPoista
 3. Klara: oho, ei kiva :S

  DM: Hei vähän siistiä, ei tosiaan pahemmin löydy kaksosten blogeja :) Teidän blogi on ihana!

  VastaaPoista
 4. mäki sain vasta reilu viikko sit ton joulukuun lehden... vaikka en ees oo muuttanut tai mitään :/ sit laitoin sinne viestiä että miksköhän en oo saanu, vastausta ei kuulunu mutta myöhemmin tipahti lehti postiluukusta.

  VastaaPoista
 5. anonyymi: aijaa, vähän tyhmää :(

  VastaaPoista