sunnuntai 19. joulukuuta 2010

my new baby

Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Tällasen pokkarin mä päädyin tilaamaan! Kyseessä on siis Canon Ixus 130. Oli muuten hieman nopea toimitus, keskiviikkona laitoin tilauksen ja perjantaina paketti oli jo postissa. Ja postikulutkin olin vaan 2 euroa, suosittelen kyllä verkkokauppa.comia. Eilen testailin kameraa ekaa kertaa, se pääsi mukaan baariinkin, tosi hyvälle vaikuttaa! Varsinkin se fish eye asetus on aika hauska. En ole vielä laittanut kuvia koneelle, mutta näette niitä myöhemmin. Ja on muuten aika tyylikkään värinen, vai mitä?

Nyt ruokaa ja sitten Jaken kanssa ulos. Ihanaa kun on pari päivää vapaata!

13 kommenttia:

 1. onpa makeen värinen!

  VastaaPoista
 2. pakko korjata että toi ei ole pokkari vaan ihan digikamera :) Canonilla digikamerat ovat yhteisnimityksellä Ixus, pokkarit Powershot ja järkkärit EOS. ja näkeehän sen jo ulkomuodostakin että toi on perus digik. :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: juu niin on

  Anonyymi: Sori mut en ehkä ihan tajunnut tota sun kommenttia? :D Siis okei, onhan toi digikamera, mutta mä ainakin sanon tollasia kaikkia pieniä kameroita pokkareiksi? Ja niin varmaan aika monet muutkin? En tiennyt että siinä on jotain eroa.

  VastaaPoista
 4. Saako tolla otettua selkeitä kuvia ilman salamaakin? Ja saako hyviä hämäräkuvia?

  VastaaPoista
 5. heei, mikä fish eye -ominaisuus? porukoilta löytyy kyseinen kamera ja en oo jaksanut sen enempää siihen perehtyä mutta nyt alkoi kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
 6. Pokkari = pocket camera = canon ixus? Eikös pokkarit just oo perus digikameroita?

  VastaaPoista
 7. mä oon vissiin sit kans jotenkin todella tyhmä ihminen, koska mä oon ajatellut että pokkari-nimikkeen alle kuuluu kaikki tollaset pikkukamerat, eli perus digikamerat? :-D ainakin yleisessä puhekielessä, tiedä sitten jostain virallisuudesta .. ?

  VastaaPoista
 8. Jonna: Joo kyllä hyvässä valossa ainakin saa tosi hyviä ilman salamaa, mutta hämärässä en ole ihan kamalasti vielä testannut. On tossa oikeen joku hämärä asetuskin kai. Voin ottaa testikuvia joku kerta ja laittaa tänne!

  Elina: Hmmm, en osaa oikeen selittää mitä se tarkottaa.. Mutta siis se kuva vääristyy silleen hauskasti :D kannattaa testata, sieltä se löytyy muiden valmiiden kuvausohjelmien joukosta.

  Anonyymi: no niin mä oon luullut :D

  Petra: Jep, siis tuli kyllä ihan uutena mulle, jos asia tolleen on kun toi ylempi anonyymi sanoi :D Nooo, mulle mun ixus on pokkari ja järkkäri on järkkäri :D

  VastaaPoista
 9. Oon niin kade tuosta kameran väristä. Miksei järkkäreitä saa pinkkinä? :D

  VastaaPoista
 10. juujuu, kyl tien miten fish eye toimii ja hinkuisin ihan kyseistä objektiivia. mutten tiennyt että tästä kamerasta moinen ominaisuus löytyy, täytyy selata siis noi kuvausohjelmat läpi :--)

  VastaaPoista
 11. "”Pokkari”-nimeä käytetään kamerasta,
  joka on yksinkertainen käyttää, ja mahtuu taskuun."

  Että tämä sille anonyymille tiedoksi, joka on keksinyt omat uudet määritelmänsä digikameralle, pokkarille jne. :)

  VastaaPoista
 12. Marcella: Me too :)

  Elina: ok :D mä ihmettelinkin et jos et tietäis mikä se on.. heh, mut joo, mäkin vähän yllätyin kun löysin sen tosta kamerasta!

  Sinisilmä: :D Ajattelinkin että miksen oo koskaan ennen kuullut tollasta määrittelyä..

  VastaaPoista