perjantai 3. joulukuuta 2010

menee niin hyvin että hävettää

R: Mä oon kyllä ihan sekasin päivistä, mietin äsken että miksi niin monella fbkaverilla on jotain biletysjuttuja statuksessa, miksi kaikki menee keskellä viiikkoa bilettää? Sitten tajusin että niin, tänäänhän on perjantai. Eipä pahemmin tunnu siltä kun aamulla pitäisi olla taas kuudelta töissä. Vuorotyön huonoja puolia on se, että on koko ajan ihan sekasin päivissä. Onneksi löysin tänään sentään Cittarista suklaajoulukalenterin niin tiedänpähän ainakin kuinka mones päivä on!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Innostuin tänään vähän kuvailemaan kaikkea, mutta se innostus loppui lyhyeen kun salamasta loppui patterit. Lainasin sitten patterit Wiin ohjaimesta, mutta nekin oli tyhjät. Onpas paljon hyötyä ladattavista pattereista kun kaikki on yhtä aikaa tyhjinä. Noo, laitoin ne lataamaan että huomenna saisin taas jotain kuvailtua. Ehdin kuitenkin kuvata ne 4,5 euron tennarit joista aikaisemmin jo kerroin, samoin sen Asokselta tulleen paidan, tykkään. Olen muuten yrittänyt viime aikoina herätellä joulufiilistä, se on jostain syystä vähän kadoksissa. Onneksi joulupiparit, aurajuusto ja glögi auttavat vähän. Veikkaan että oon ennen joulua jo ihan kyllästynyt joulupipareihin ja glögiin, sen verran on tullut niitä vedeltyä tässä parin päivän aikana.

Mä taidan nyt mennä nukkumaan, vaikka tuskin kyllä saan unta kun taisin vahingossa nukkua pienet päikkärit. Mun oli tarkoitus katsoa eilinen Puumanainen, mutta heräsin parin tunnin jälkeen, ups.
 
Hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hei mä katoin tota samaa neuletta! Mä vähän epäilin että se kuva vääristää väriä mutta toi on just ihana!

  VastaaPoista
 2. uh mikä paita! himottaa toi väri

  VastaaPoista
 3. Klara: juu mäkin pelkäsin että millanen tulee, mutta toi oli positiivinen yllätys!

  Irina: Juu mäkin tykkään ;) oon vasta viime aikoina ihastunut tohon väriin..

  Aino: Juu niin on!

  VastaaPoista
 4. Siiis siis mistä saa tuolla hinnalla tennareita?! :D

  VastaaPoista