keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Marraskuun shoppailut

R: Tässä olisi marraskuun ostokset.  Enää yksi kuukausi ja sitten voikin tehdä pienen yhteenvedon, en kyllä tiedä uskallanko! Aika iso summa näistä kertyy vaikka kuukausittain summat ei mitään tajuttoman isoja olekaan. Marraskuussa tuli ostettua aika paljon koruja ja kosmetiikkaa, mutta ei mitään kamalan turhaa kuitenkaan..

vaatteet 56,9e

kengät 4,5e


laukut 0e


asusteet 50,85e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 43,85e

 
Photobucket

Huomatkaa hei noi kengät, 4,50 euroa! Löysin Seppälästä kivat tennarit ja alen jälkeen niille jäi noin vähän hintaa, ei paha. Näiden shoppailujen lisäksi tein hm:lle tilauksen, mutta sen maksan vasta tässä kuussa. Asoksen tilaus tuli muuten eilen, ihan mahtava, tosi positiivinen yllätys! Voin esitellä sisällön vaikka huomenna, oon aika fiiliksissä niistä sormuksista! Oon shoppaillut viime aikoina ihan liikaa nettikaupoissa, sorruin laittamaan uuden tilauksen henkkamaukalle kun siellä on nyt aika hyviä alennuksia, lisäksi elfille lähti tilaus sunnuntaina.. Nooh, oon tehnyt hulluna töitä viime aikoina että ehkä se on ihan sallittua. Niin ja perjantaina tulee veronpalautuksetkin, jee!

Huh, kävin tänään pitkästä aikaa tentissä ja meni onneksi ihan hyvin. Huomenna olisi vapaapäivä. Siis ihan oikea vapaapäivä, ei mitään tiedossa, koskakohan viimeksi ollut sellainen päivä? Tai okei, kai mun pitäisi lukea kun ensi viikolla olisi taas töiden lisäksi pari tenttiä. Tämän illan aion kuitenkin ottaa rennosti, katsoa vaan telkkaria ja ehkä tehdä joulutorttuja. Voi kyllä olla että nukahdan heti kun avaan telkkarin, viime yönä olin töissä ja tentti oli jo kahdeltatoista, eli pahemmin ei ole ehtinyt nukkua.. Nyt yritän päättää katsonko ensin rillit huurussa vai huippiksen, vaikea päätös. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Toi on muuten kiva idea toi että kirjaat kaikki shoppailusi tänne, voisin itsekkin yrittää tehdä samaa ensi vuonna :)

    VastaaPoista
  2. Nadja: Suosittelen, kiva tietää paljonko on tuhlannut ;)

    VastaaPoista