maanantai 20. joulukuuta 2010

Lontoolondonlondres

J: Nyt niitä Lontoon kuvia! Oltiin siis reissussa viime maanantaista perjantaihin. Käytännössä siis vain kolme kokonaista päivää Lontoossa ja kaksi matkustuspäivää. Meillä kävi vähän huono tuuri lentojen kanssa, molemmat oli myöhässä jonkun juttujen jäätymisen takia! Menolento tunnilla ja takaisin päin kolme tuntia. Jouduttiin molemmissa istumaan sisällä koneessa odottamassa koneen lähtöä. Se ei ollut kovinkaan herkkua! No, tulipahan harjoiteltua koneessa istumista Nykin matkaa varten..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Majotuttiin YHA London Central hostellissa, joka oli n.500m Oxford streetiltä ja melkein vieressä oli metroasema. Hostelli on ehdottomasti paras, missä olen ikinä ollut! Hintalaatu suhde oli todellakin kohdallaan, maksettiin neljästä yöstä joku vähän päälle £100 ja hostelli oli todella siisti, meillä oli huoneessa oma suihku (josta tuli jopa lämmintä vettä!) ja lakanat yms kuului hintaan. Suosittelen ehdottomasti!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Käytettiin meidän kolme kokonaista päivää todella tehokkaasti. Ekana päivänä kierrettiin kaikki ulkonähtävyydet, kuten Big Ben, London eye, Tower bridge, Trafalgar Square yms, toisena päivän shoppailtiin ja illalla kierrettiin taas vähän perusnähtävyyksiä (ja ehkä shoppailtiin lisää..) ja kolmantena päivänä kierrettiin mielenkiintoisimmat museot ja tehtiin ihan pikavisiitti Westfieldin ostoskeskukseen. Neljäntenä päivänä huoneen luovutuksen jälkeen tapettiin hieman aikaa Victoria asemalla ja suunnattiin ajoissa lentokentälle. Kävi hieman tuuri, että meidän lento lähti Gatwickiltä eikä vaikka Heathrowilta, se kenttä on ollut aivan jumissa monta päivää lumen ja jään takia! Harmittaa niiden kaikkien ihmisten puolesta, ketkä jää sinne jumiin, sillä kokemusta siitä löytyy.. Pelkäsin koko ajan, että viime tammikuinen toistuu.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

En jaksanut tarkemmin tehdä mitään kunnon matkapostausta, mutta jos teillä on jotain kysyttävää Lontooseen liittyen, niin vastailen mielellään! Oon niin rakastunut siihen kaupunkiin, haluan taas pian uudestaan. :) Yritän saada huomiseksi kuvattua jotain ostoksia, tää ilta taitaa mennä Greyn Anatomian parissa..

4 kommenttia:

 1. Whoooaa mun on päästävä Lontooseen!

  VastaaPoista
 2. ouu ! amazing !
  London is very beautiful place !
  i like it !!


  if U want follow me and write comment ;*

  VastaaPoista
 3. voi kun pääsiskin Lontooseen :( kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 4. Iina: Sitten vaan varaamaan lennot ja sinne;)

  martienna: Yeah, it really is. I love it <3

  anonyymi: Mikä estää?;)

  VastaaPoista