maanantai 6. joulukuuta 2010

kyllä se joulu sieltä taitaa tulla..

PhotobucketPhotobucket

R: Vuoden ekat joulutortut syöty (ja leivottu), ne oli ehkä jopa parempia kun muistin! Mun joulufiilis on ollut ihan kadoksissa, en ole miettinyt vielä mitään lahjoja, meillä ei ole mitään jouluun liittyvää sisustusta, eikä erityisemmin ole tehnyt edes mieli jouluruokia, siis jos pipareita ja aurajuustoa ei lasketa. Kamalasti on ollut kaikkea muuta niin en ole ehtinyt joulua miettiä (tai stressata), onneksi reilun viikon päästä on tentit ohi, ehtii sitten tehdä muutakin kun käydä töissä ja lukea. Sitten voisi ehkä alkaa miettiä niitä lahjojakin.. Tai Jennalle olen jo keksinyt hyvän, mutta se onkin aina aika helppoa. Äääh, mitä ihmettä ostaisin Jannelle? Se ei edes ole esittänyt mitään toiveita, toisin kun mä, hih..

Huomenna lähden melkeen suoraan töistä Uuteenkaupunkiin pelaamaan, wish me luck! Saa nähdä jatkuuko meidän voittoputki.. ;)

8 kommenttia:

 1. love the blog

  come follow the first ever fashion blog from a Guys POV, let He know what you think

  Fashion by He

  VastaaPoista
 2. Minäkin leivoin tänään ekat joulutortut ja sitten iski myös sama fiilis, että kyllä se joulu sieltä tulee :)

  VastaaPoista
 3. Löysin teidän blogin vasta äsken ja rakastuin heti! iiihana! :)<3

  VastaaPoista
 4. Pitäs varmaan itekki tälläset tortut pyöräyttää isäntäperheelle! Ku eiks nää aika suomalainen juttu oo? Ja herkkua ainaki!

  VastaaPoista
 5. Fashion By He: thanks!

  Suvi: Mä oon jo syönyt kaikki :S

  Jenna: Yritys oli kova ;)

  TIIA: Voi kiitos :)

  Siiri: Suosittelen ;) En kyllä itseasiassa tiiä onko joulutortut suomalainen juttu, kai? En ainakaan muualla oo sellasiin törmännyt.

  VastaaPoista
 6. JOULUTORTUT NAMM :-D ne on oikeesti ehkä parasta mitä tiedän.. niin rasvasia ja hyviä! 8)

  VastaaPoista