lauantai 25. joulukuuta 2010

joulua!

 R: Vähän joulutunnelmia!


Ei kyllä mennyt joulu ihan suunnitellusti.. Mä olen ollut keskiviikosta alkaen flunssassa, torstaina hain töitä varten saikkua, en jaksanut kamalasti tehdä edes jouluvalmisteluja. Aattona iskä tuli kipeäksi, kuumeen ja vatsataudin yhdistelmä ei ehkä ole mikään ihanin, varsinkaan jouluna. Jenna sai saman taudin viime yöllä (onneksi vasta yöllä), nyt pitää vaan toivoa ettei se tule muillekin. Meidän piti Jannen kanssa mennä tänään porukoille syömään, mutta ei viitsi ettei saada tartuntaa. En todellakaan haluaisi tulla uudelleen kipeäksi, varsinkin kun ensi viikolla on viimeiset työpäivät ja Nyciin lähtö.

Eilen oli kuitenkin tosi kivaa,  vietettiin melkeen perinteistä joulua äitin, Jennan ja Oskun kanssa. Syötiin tajuttoman hyvää ruokaa, avattiin lahjoja (Oskun antamat oli tosi tyylikkäästi paketoitu) ja pelattiin Trivial Pursuitia pleikkarilla.. Olihan se hassua olla niin pienellä porukalla, yleensä myös äitin vanhemmat on olleet meillä, mutta tänä vuonna he viettävät joulua etelässä. Sain kyllä ihan mahtavia lahjoja, niistä lisää myöhemmin! Toivottavasti muilla on mennyt joulu suunnitellusti!


ps. Jakke on ihan täpinöissään kinkusta...


pps. mulla olisi yksi hauska video, mikäköhän olisi helpoin/paras keino ladata se tänne?

7 kommenttia:

 1. Ihanaa kun joka blogin joulumerkinnöissöä on samaa joulupaperia :D

  paraskeino ladata videot on ehdottomasti youtube!Ne saa siis sinne niin että niitä ei löydä sillä haulla :)

  VastaaPoista
 2. ou, merry Christmas ;*
  nice blog ;)


  if U want follow me and write comment ;*

  VastaaPoista
 3. Saako sanoa postaus ehdotuksia? Mulla olisi yksi, tehkää sellainen videopostaus missä kerrotte jostain. Esimerkiksi webkameralla? :)

  VastaaPoista
 4. MouMou: Juu, meidän äitillä on kamalasti enkelikoristeita!

  Klara: aijaa, mä en ole nähnyt missään :D mä luulin että kaikissa muissa blogeissa on tyylikkäästi yksivärisiin design papereihin paketoituja hienosti koristeltuja lahjoja.

  martienna: merry xmas! and thanks!

  Anonyymi: Hmmm, veikkaan että en tee koskaan videopostausta jossa jotain selitän yksinäni, ne tuntuu niin luonnottomilta.. mutta harkitaan :D Ja postaus ehdotuksia otetaan aina vastaan!

  VastaaPoista
 5. Mullakin olisi yksi postaus ehdotus! Jos teksit/tekisitte postauksen omasta perheestänne.
  :--)

  VastaaPoista
 6. anonyymi: hmmmm, en tiiä onko siinä niin kamalasti postattavaa :D ja perhe kuuluu ehkä tämän blogin aihealueen ulkopuolelle..

  VastaaPoista