keskiviikko 1. joulukuuta 2010

HBD!!

Photobucket
kuva 
 
J: Apua, blogin synttärit meinasi unohtua! Kaksi Yhden Hinnalla täytti maanantaina 2v, jeejee! Saa onnitella. Tätä suurta tapahtumaa voitaisiin juhlia vaikka vähän myöhemmin jollain pienellä arvonnalla.

En olisi todellakaan pari vuotta sitten uskonut, että jaksetaan kirjoitella näin kauan. Blogi on muuttunut aika paljon tässä vuosien aikana ja lukijoita on tullut paljon enemmän, mitä olisin voinut koskaan kuvitella. Kiitos siis kaikille teille, ketä jaksatte lukea meidän höpinöitä <3
Voin luvata, ettei tämä blogi ole menossa minnekään tauolle tai vaihda osoitetta vähään aikaan, vaan pysyy täällä teidän ilonanne, ja ennen kaikkea mun ja Riikan ilona. Bloggaus on aivan ihana harrastus, ollaan tavannut ihania ihmisiä tätä kautta ja lähes päivittäin saa hyviä ideoita ja vinkkejä kaikenlaisen suhteen lukiessa toisten blogeja. Lisäksi blogi pitää mut ja Riikan tiiviisti yhdessä, aina ei uskoisi tuossa meidän välissä olevan 150km, kun pystyy lähes päivittäin lukemaan siskon kuulumisia täältä.

Otetaan ilomielin vastaan palautetta liittyen blogin ulkoasuun tai sisältöön, postausideoita, risuja/ruusuja yms! Niitä voi heitellä kommenttiboksiin tai vaikka sivusta löytyvään sähköpostiin, kaikki luetaan varmasti ja toiveita pyritään toteuttamaan!

7 kommenttia:

 1. Jeeee, hyvää synttäriä! :)

  VastaaPoista
 2. En osaa sanoa mitään parannettavaa yms sillä kaikki on hyvin blogissa! :> Aina lempparipostauksia mun mielestä on kuitenkin kaikki lempparivaatteiden esittely, kaikki kengät, eri yhdistelmät jonkin vaatteen ympärille tai vaikka postaus mihin on kerätty jotain asuja. Kaikkea sellaista kivaaa esimerkiksi :>

  VastaaPoista
 3. Noo tää on jo aika täydellinen nii........... jatkakaa samaan malliin!:)

  VastaaPoista
 4. Onnea!! tätä on aina niin kiva lukea :))

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä tässä ei ole mitään parannettavaa, tää on ihan super upea! Tekstit on tosi mielenkiintoisia ja niistä saa loistavia vinkkejä, sekä ulkoasu on myös iha super siisti! Ja paljon onnea. :)

  VastaaPoista
 6. Nadja: Kiitos :)

  noraa: Ok, pidetään mielessä ;)

  asraf: Ai täydellinen, heh.. :D Mutta joo, yritetään ;)

  Anonyymi: Kiitos!

  Anonyymi: kiitos ja kiitos!

  Anonyymi: Oi kiitos paljon :)

  VastaaPoista