torstai 23. joulukuuta 2010

Have yourself a merry little Christmas

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

J: Heippa, täällä kirjoittelee yksi tonttu! Oon koko alkuviikon etsinyt kadonnutta joulufiilistä leipomalla, kuuntelemalla joululauluja ja syömällä suklaata.. Kai se fiilis sieltä vielä tulee, vaikken voi vieläkään uskoa, että huomenna on aatto!
Kävin tänään aamulla viimehetken jouluostoksilla. Kiersin varmaan kaikki mahdolliset Salon kaupat läpi, mutta en löytänyt Riikalle sitä yhtä juttua, mitä olisin halunnut. Onneksi on kuitenkin jotain jo ostettuna. Sain vaan eilen hyvän idean ja olisin halunnut ostaa vielä sen..
Aika monessa kaupassa oli jo alet alkanut. Sovittelin H&M:ssä paria aleneuletta ja melkein ostinkin, mutta onneksi tulin järkiini ja jätin ne kauppaan! Vähän yli viikko ja oon kuitenkin nykissä shoppailemassa.. JC:stä oli ihan pakko ostaa käsirautakorvikset, just siistit!

Nyt menen maistamaan, onko itsetehty kirsikkahillo joulutortuissa parempaa, kuin miltä se näyttää.. Luumuhillo loppui kesken ja piti vähän soveltaa!

Ps. Blogilista päivittyi vihdoin! Eli kaikki ketä tulitte tänne sitä kautta, tuossa alhaalla on useampikin uusi postaus:)

3 kommenttia: