keskiviikko 22. joulukuuta 2010

eyes lips face

R: Elfit tuli vihdoin! Tilasin ne jo joskus marraskuun loppupuolella, kun Klara vinkkasi että postikulut saa ilmaiseksi. Ihmeen kauan pakettia joutui tällä kertaa odottamaan, varmaan just niiden ilmaisten postikulujen (ja joulun) takia ihmiset innostuivat tilamaan. Viime kerralla elfin tilaus tuli muistaakseni viikossa.


Tilasin tällä kertaa kaikkia aika varmoja juttuja, en oikeastaan tarvinnut melkeen mitään ja päätin että kynsilakkoja en ainakaan saa tilata, niitä on jo ihan tarpeeksi. Eyelinerin ja peitepuikon takia alunperin laitoin tilauksen menemään, molemmat hyväksi havaittuja ja todellakin hintansa arvoisia. Mattalakka on ollut etsinnän alla jo pidemmän aikaa, jostain syystä en ikinä muistaa ostaa sitä kaupasta. En tiedä tämän lakan laadusta, mutta kyllä se ainakin kivan mattapintaiseksi kynsilakan tekee. Meikkisieniä tilasin koska Suomessa kaupoissa ne on useasti ihan ylihintaisia ja tekoripset oli todellinen heräteostos. Pitää joskus yrittää laittaa ne! Luomiväripaletti tuli kaupan päälle, ihan kiva yllätys! Mä omistan tosi vähän kaikkia luomivärejä, enkä koskaan jaksa edes käyttää sellaisia..

Jokainen tilaamani tuote maksoi euroissa 1,70e. Ei todellakaan paha, varsinkin kun sai ilman postikuluja tilattua! Jenna tilasi kolme kynsilakkaa, yhteensä tilaus oli 12 puntaa. Maksu hoitui kätevästi visa electronilla (pitää olla verified by visa ominaisuus) ja tilauksen tekeminen on muutenkin tosi helppoa, suosittelen. Jos joku kiinnostui tilaamisesta ja tarvitsee neuvoja, niin saa kysellä. Näin muuten elfin facebook ryhmästä äsken sattumalta, että tänään kun tilaa niin postikulut on vaan punnan koodilla xmas96EU. Ja vähintään 10 punnalla pitää tilata.


Kuka muu on jo testannut elfin tuotteita?

Joku muuten kyseli että millaisia kuvia mun uudella kameralla saa hämärässä. Nämä kuvat on uudella kameralla otettu ilman salamaa, suht hämärässä. Tai ei hämärässä, mutta yhden lampun valossa illalla. Ihan hyviä kuvia ainakin mun mielestä!

6 kommenttia:

 1. Varmaan ihan tyhmä kysymys, mutta kun en tiedä, niin päätin viisastua. Miten tuolta kun tilaa, niin ne hinnat on puntina, niin miten sitten kun maksaa? Tuleeko se hinta suoraan euroiksi vai miten? :D

  VastaaPoista
 2. joo, tykkaan varsinkin niista sudeista, esim ihan lemppari on se meikkivoidesuti, mut siita mun lahti see paa irti ja nyt se heiluu siina! Pitaa varmaan teha uus tilaus joskus joulun jalkeen (ku on taas rahaa :DD)

  VastaaPoista
 3. luulen vähän että myöhästyminen johtui lähinnä tästä lentoliikennekaaoksesta :)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Hmmmm, siellä pystyy jossain vaihtamaan EU ja sitten ainakin siinä kassalla saa euroiksi summan. Ja siis ne on punnissa 1,5e, euroissa 1,7e, eli aika helppo itsekin laskea.

  Sanni: Joo mäkin tykkään niistä sudeista!

  Anonyymi: Hmmm, ei välttämättä, kun siis maanantaina toi paketti oli jo laatikossa niin se oli varmaan ehtinyt suomeen ennen sitä suurinta kaaosta.

  VastaaPoista
 5. toimitetaanko ELF:in paketit suoraan kotiin, entä jos ei oo kotona? meneekö postiin kaheks viikoksi?

  VastaaPoista
 6. Mulla ainakin meni suoraan Postiin ja siitä tuli ihan normaali saapusilmoitus.. Ja en tiedä kauan sitä postissa säilytetään ennen kun lähetetään takaisin.

  VastaaPoista