torstai 30. joulukuuta 2010

eka ja vika aleostos


 R: Tässä on mun tämän talven ainoa ale-ostos! JC:stä löytyi ja hintaakin vaan vähän reilut 6e, tykkään! En oo pahemmin ehtinyt kaupoissa nyt alennusmyyntien aikaan kierrellä, eikä kyllä kamalasti kiinnostakaan, ei Salosta kuitenkaan mitään löytyisi.

Matka lähenee kovaa vauhtia ja työtkin loppui jo. Harmittaa kyllä vähän että työt loppui, viihdyin tuolla töissä tosi hyvin ja tapasin ihan mahtavia ihmisiä! Vähän tulee ikävä, toivottavasti pääsen kesällä samaan paikkaan! Mä luulin että mun opintomotivaatio kasvaisi kun tekisin tollasta duunia melkeen 2 kuukautta, mutta toisin kävi. Välillä töissä oli oikeesti jopa tosi hauskaa, ja parasta oli se että teki sen 8h duunia ja pääsi kotiin, ei mitään tenttejä ja deadlineja koko ajan takaraivossa kummittelemassa.. Nooh, enköhän mä tosta keväästä selviä vaikka onkin kamalasti kursseja tiedossa..

No mutta, nyt en mieti mitään työ- tai opiskelujuttuja vaan keskityn tulevaan matkaan, jeejee!! Palaillaan varmaan vielä ennen lähtöä, heippa!

2 kommenttia:

  1. uuuu toi on niin hieno! :-) pelkäisin et repisin tollasen vahingossa rikki :-D

    mutta tosta työjutusta, musta oli aivan ihana lukion jälkeen mennä pelkkiin töihin! tein rinnakkain hetken aikaa nimittäin. Niin nyt kun tietää, että pääsee kotiin niin ei tarvi ressata ennenkun seuraavana aamuna taas töissä :D

    VastaaPoista
  2. Petra: Juu vähän tuli taas töihin ikävä tänään luennoilla kun kuulin mitä kaikkee tekemistä ois ;)

    VastaaPoista