sunnuntai 5. joulukuuta 2010

dagens

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

legginssit ja paita H&M
toppi Gina Tricot
kengät Dinsko
takki Bershka
huivi Cittari (miksi mua naurattaa aina kun kirjotan tän? rakastan tota huivia)
sormukset Asos, JC, Seppälä
kellokoru Glitter

R: Tässä olisi päivän asua! Käytiin Jennan kanssa kaupungilla kiertelemässä ja sieltä Urheilutalolle Jennan peliin. Mun olisi tehnyt mieli shoppailla vähän, mutta en ostanut kun yhden sormuksen (taas, ups!). Salon kaupat on kyllä niiiin nähty, oon vähän kateellinen Jennalle kun se pääsee reilun viikon päästä Lontooseen shoppailemaan. Pitääkin varmaan kirjoittaa pitkä tuliaislista. Ja vaadin myös että saan jonkun ihan mahtavan joululahjan, ei paineita Jenna.

Jee, Lahti pääsi taas jatkoon kuorosodassa! Nyt voisinkin mennä nukkumaan, ehkä yhden joulutortun ja glögimukillisen jälkeen. Huomenna itsenäisyyspäivä=tuplapalkka, ihan jees. Heippa, nauttikaa ylimääräisestä vapaapäivästä!

11 kommenttia:

 1. Tykkään kauheesti tästä asusta! Ihana :)

  VastaaPoista
 2. vihaan sitä ku sul on A I N A tommone nuttura

  VastaaPoista
 3. Tää asu vaan sopii sulle älyttömän hyvin:)

  VastaaPoista
 4. ÄÄää oon ihan kreisinä kaikkiin sormuksiin nyt ja noi on kans täydelliset!

  VastaaPoista
 5. Nadja: Voi kiitos :)

  Irina: No niinpä ;)

  Johanna: kiitos!

  Anonyymi: Vihaan sitä kun et tiedä mistä puhut. Ja sitä kun et voi kirjottaa kommentteja omalla nimellä tai nimmerkillä. Ja sitä että tonkin kommentin tarkotus oli vaan ärsyttää. Ja vihaan monia muitakin asioita, mutta ei kaikkea tarvitse ääneen sanoa.

  Tarkennukseksi nyt pari juttua. Jos tarkkoja ollaan niin mulla ei tollasta nutturaa oo ollut hyyyvin pitkiin aikoihin, yleensä kuule tupeeraan ja laitan paljon enemmän, toi oli vaan hätäratkasu. Ja jos nutturasta yleisesti puhutaan niin sellanen näkyi (ennen edellistä postausta) blogissa viimeksi marraskuun puolessa välissä, että en tiiä onko se ihan A I N A :DDD Ja rakastan mun pikkumyy nutturaa, ikinä en oo niin paljon kehuja saanut mun hiuksista kun sillon kun ne on silleen. Eli jos mun hiukset herättää sussa niinkin suuria tunteita kun vihaa niin ei varmaan tarvii lukea tätä enää ;)

  Sirpale: kiitos!

  Siiri: heh, mä voisin koko ajan ostaa vaan uusia sormuksia kun joka paikassa on niin kivoja!

  VastaaPoista
 6. Suvi: Kiitos, mäkin tykkään ;)

  VastaaPoista
 7. aika naurettavaa et otat noin kovin nokkiis tollasesta yhestä kommentista

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: ööh, voisitko tarkentaa kuka on ottanut nokkiinsa ja mistä? :O Jos tarkotat tota hiuskommenttia niin en todellakaan ottanut nokkiini kommentista, halusin vaan tarkentaa tolle anonyymille pari faktaa, jotka sen (sun?) on hyvä tietää ennen kun alkaa vihaamaan mitään :D Tarkottaako pitkä kommentti automaattisesti sun mielestä sitä että on ottanut nokkiinsa jostain? Heh, ei sentään. En mä sentään noin pienestä "nokkiini" ota!

  VastaaPoista