lauantai 27. marraskuuta 2010

white smile? yeas please

R: Mun hampaiden valkaisuoperaatio on saanut jatkoa. Kävin alkuviikosta vähän apteekkishoppailemassa, olin ehkä vähän yllättynyt miten paljon kaikkia hampaidenvalkaisutuotteita sieltä löytyi.

 Photobucket
Photobucket

Viimeksi kun postasin tästä aiheesta, niin ihana lukija (joka opiskelee hammaslääkäriksi) infosi vähän noista valkaisevista tahnoista ja päätin sitten ostaa apteekista Emmellen valkaisevaa hammastahnaa. Hintaa tuubilla taisi olla alle 7 euroa. Koostumukseltaan tämä on muuten tosi outoa, ei vaahtoudu ollenkaan. Siinä on vähän totuttelua kun aina ennen olen käyttänyt vaahtoutuvia. Olen käyttänyt tätä nyt alle viikon, joten mitään sen näkyvämpiä tuloksia ei vielä ole, mutta ei ne ainakaan pahemmaksi ole menneet. Ehkä jopa vähän vaalentuneet, olisi pitänyt ottaa jotkut ennen ja jälkeen -kuvat. Nooh, kysyn Jennalta mielipiteen kun nähdään, siltä tulee aina kunnon rehellinen arvio.

Photobucket

Toinen hampaiden valkaisuun liittyvä ostos oli todellinen heräteostos, hampaita valkaisevaa purkkaa! Alkoi hieman naurattaa kun näin tätä apteekin hyllyllä, olin vasta pari päivää aiemmin Jannelle ihmetellyt että miksei sellasta ole keksitty. No, ilmeisesti sellaista on keksitty. Ostin paketillisen (10 palaa) testiin, kun hintaa oli vaan alle 2 euroa. Syön muutenkin lähes aina purkkaa, että olishan se siistiä jos purkan avulla hampaista tulisi valkoisemmat. Tätä kuuluu pureskella aina ruokalun jälkeen n. 10 minuuttia. Ja voin sanoa etten kauemmin kyllä edes pureskelisi, ei ole mitään kaikkein parasta. Tämän vaikutuksestakaan en oikeen osaa vielä sanoa mitään, olen vasta 4-5 palaa tainnut syödä. Pakko kyllä myöntää että hampaat vaikuttaa nyt ehkä vähän valkoisemmilta kun ennen Emmelleä ja tätä purkkaa, mutta tosiaan melko vaikea sanoa mitään varmaa.

Onko jollain kokemuksia näistä? 

3 kommenttia:

 1. Mä oon käyttäny jo monta vuotta yotuelia/emmelleä, jotka on kuulemma apteekin myyjän mukaan ihan samaa tavaraa mut emmelle vaan vähän halvempaa. Yotuel on poikaystävän mielestä paremman makusta niin käytetään sit sitä yleensä. :D Mulle ei niinkään oo väliä tolla valkasulla tai vaikee siit mitään sanoakaan kun oon tosiaan varmaan 10 vuotta noit käyttäny mut mä taas inhoon vaahtoovia hammastahnoja niin siks oon jääny jumiin noihin. Jos noi purkat on yotuelin niin niit on tullu joskus hammastahnan mukana näytteenä mut en oo tosiaan mitenkään aktiivisesti niit syöny eli ei oo sillee kokemusta. Täst kommentista ei ehk sulle ollu kauheesti hyötyä mut joskus kyl yökylässä olleet kaverit on hammastahnaa lainattuaan väittäny hampaidensa valkaistuneen silmissä et ehkä ne jotain tekee :D

  VastaaPoista
 2. Niin mä kommentoin siihen edelliseen postaukseen käyttäväni tätä: http://www.rocsinfo.com/dyna/site/243fin.html Ainakin lähtötilanteeseen verrattuna eron näki selvästi, nyt en ole enää ihan varma onko hampaat vaalentuneet lisää. Tuolta sivuilta löytyy myös ne ostopaikat, hinta on kai sen jonkun 7-8 euroa.

  VastaaPoista
 3. paulahelena: Mä en ehkä koskaan totu noihin vaahtoamattomiin tahnoihin, outoja. Mutta joo, kyllä toi ehkä vähän vaikuttaa, ajan kanssa siihen varmaan tottuu että hampaat on melko valkoiset :)

  Velma: Juu muistinkin että joku kertoi käyttävänsä sitä, päätin niistä siihen postaukseen vinkatuista valita nyt kuitenkin ekana tämän emmellen testiin.

  VastaaPoista