perjantai 19. marraskuuta 2010

Valmis siihen mihin sinäkin

Kuvat täältä

R: Rakas joulupukki, toisitko mulle uuden puhelimen? Olen ollut enimmäkseen aika kiltti. Ei siinä vanhassakaan puhelimessa mitään vikaa ole, mutta tämä Nokian N8 olisi ihan mahtava. Siihen saisi Angry Birdsin ja muita sovelluksia, siinä on 12 megapikselin kamera, HD-videokuvaus, tajuttoman suuri sisäinen muisti ja se on aika kivan näköinenkin. Sinisenä kiitos, oranssista tulee mieleen tietyömaa, se vihreä on ruma ja muut värit on vähän tylsiä.

Ennen mulle riitti että puhelimella pystyy soittamaan ja lähettämään viestejä, mutta olen pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään noita älypuhelimien hienouksia. Kosketusnäyttö on nykyään ihan must, samoin se että puhelimella pääsee nettiin. Sen jälkeen kun Janne osti iPhonen, olen ollut ihan koukussa Angry Birdsiin. Eli jos pukilla sattuu olemaan ylimääräistä rahaa niin tällaisen laittaisin tilaukseen. Ja hei joulupukki, Jenna on myös ollut aika kiltti ja se ihan oikeasti tarvitsisi uuden puhelimen.

Mitä ominaisuuksia te vaaditte puhelimilta?

3 kommenttia:

 1. Hyin ei mitään kosketusnäyttöjä. Eikä mitään muitakaan erikoisuuksia. Mä haluan palata aikaan, jolloin hienoin puhelin oli 6110 (ja toi oli tietty veljellä, mulla oli 5110 <3) :D Unelma, mutta liian vähän tekstaritilaa. En mä enää tekstaile paljoa, mutta joitakin ihanuusviestejä on kiva säilöä ja 30 viestiä ei siihen riitä.

  Mies suunnitteli hankkivansa itselleen iphone nelosen ja sanoi, että mä saisin sit ton nykysen iphonen. Kitisin sitten vastaan, että en halua :D

  Sitten se sai pakkomielteen hankkia mulle puhelimen missä on TELEVISIO. Ja se mulla nyt sitten on. (Oli pakko saada uus puhelin, vanhasta turpos akku aika pahasti ja räjähdysvaara ei ollut kovin kiva..) Kai siinä jotain muitakin erikoisuuksia on, mutta eipä kiinnosta mua.

  Tää on outoa miten mä olen just se, joka on onnistunut rakentamaan vihasuhteen matkapuhelimeen. Muksuna olin eka kavereista, joka sai kännykän (wuhuu motorola, jossa oli vedettävä antenni eikä sillä voinu tekstaa :'D kesä 99-) ja teininä raahasin kännykän mukaan aina vessaan/suihkutiloihin jne. Ei riittäny liittymä, jossa oli 1000 viestiä kuussa jne..

  Tulipas pitkä viesti. :D

  VastaaPoista
 2. Noora: heh, aijaa :D Mäkään en kyllä iPhonea ottaisi, kyllä suomalaista pitää kannattaa! Mä oon ennen ollut sellanen että ihan sama mikä puhelin, mutta nyt oikeesti kun oon tutustunut enemmän älypuhelimiin niin olen alkanut arvostaa niitä ominaisuuksia. Ok, tv on aika turha ehkä :D Kaikkein tyhmintä tässä mun innostuksessa on kuitenkin se, etten käytä puhelinta juuri ollenkaan :D Laskut on sen 20e 3kk välein..

  Clara: Thanks :)

  VastaaPoista