torstai 25. marraskuuta 2010

terveisiä siperiasta

R: Hyi mikä kamala kylmyys tullut yhtäkkiä! Tajusin tänään etten omista yhtään tarpeeksi paksua takkia, pitäisi varmaan lähteä takkiostoksille jos kerran marraskuussa on jo näin kylmä. Kävin tänään töiden jälkeen kaupungilla asioilla, tällaista oli päällä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

takki ja legginssit Bershka
ylipolven saappaat Ellos
paita Monki
toppi Gina Tricot
huivi Cittari
lapaset ja panta H&M

Toi harmaa villakangastakki on ehkä paksuin jonka omistan ja voin kertoa ettei se ole mikään kaikista lämpimin. Jos vaikka veronpalautusrahoista sitten ostaisin uuden superpaksun takin. Noi saappaat on muuten niin mahtavat, viime talvena oli kovassa käytössä ja varmasti tulee tulevanakin olemaan. Niitä voi käyttää myös silleen että varsi on käännettynä, sillon tulee just polven yläpuolelle, varret ylhäällä ne ylettyy reiteen asti. Niin ja noista tummista silmänalusista voi sitten syyttää aamuvuoroja, ne ei tosiaan ole mua varten. Ennen ekaa aamuvuoroa nukuin huimat 3 tuntia, viime yönä vähän alle 7 tuntia. Aika vähän siihen verrattuna että joskus kolme viikkoa sitten ennen kun aloitin työt saatoin nukkua yhdessä yössä helposti reilut kymmenen tuntia.. Nooo, huomenna on onneksi iltavuoro niin saa nukkua vähän enemmän.

PhotobucketPhotobucket
Ilta jatkuu nyt näiden parissa! Filmtownissa oli kaikki ensi-illat vip-kortilla euron, en tiedä kuinka hyvä toi leffa on, mutta joku haluttiin ottaa ja toi oli ehkä ainut sellanen joka sopi molemmille. Kävin muuten tänään vähän shoppailemassa ja postista hakemassa pari pakettia, niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Mikä se tollanen vippi-etu on et eurolla saa leffan? :o Onkse torstaisin vaan vai mitämitää!

    VastaaPoista
  2. AnsQ: oli siis nyt ke-su sellanen kampanja!

    VastaaPoista