keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Sun pitää uskoa ja pitää kiinni sun omasta

J: Mulla oli tänään aika historiallinen päivä, meinaan vapaapäivä. Tällaista herkkua ei ole ollut piiiitkään aikaan, ainakaan keskellä viikkoa. Mietin pitkään miten käyttäisin vapaan ja lopulta päädyttiin kaverin kanssa yliopistolle tekemään seminaarityötä. No, meni se vapaapäivä niinkin.. Ahkertointi kuitenkin keskeytyi, kun kaverin piti päästä boxeriostoksille. Mä koitin siinä samalla katsella itselleni jotain, mutta en (onneksi) löytänyt mitään kivaa. Säästyi nekin rahat Lontooseen.

Koska kaverini oli aamulla myöhässä ja ilmoitti siitä onneksi ennen kuin ehdin lähteä kotoa, käytin ne ylimääräiset kymmenen minuuttia hyödyllisesti ja napsasin asukuvat! Parvekekuvia ei olekaan vähään aikaan näkynyt..Takki ja saappaat Ellos, ylipolvensukat Seppälä, neule Topshop, musta toppi, kaulakoru ja huivi H&M ja pipo Lindex

Elloksen takki oli tänään ekaa kertaa päällä. On se kyllä lämmin. Ei tullut oikeastaan yhtään kylmä, vaikka pakkasta oli ainakin -5 ja tuuli ihan kauheasti! Vielä kun alle laittaa hieman paksumman neuleen, niin kovemmillakin pakkasilla pärjää varmasti oikein hyvin..

Hei kaikki, muistakaa kysellä täällä nyt kerran kun siihen on mahdollisuus! Mä jatkan nyt iltaa pyykkien ja kouluhommien parissa.. Ihanaa.

5 kommenttia:

 1. Ah nam toi takki! 8)

  Niin ja siis tuota juu siinä kävi sellanen juttu, että vessojen ulkopuolella joku mies (musta sellanen, pakko mainita :D) huusi kurkku suorana törkeyksiä itkevälle naiselle. Tyyliin "jos et anna, raiskaan sut". Olin siinä sitte että jahasjahas, tolle mä vielä näytän! :D Sitte tää pariskunta ehti kadota näköpiiristä.
  Seuraavan kerran kun näin (omasta mielestäni) juurikin tän saman miehen rupesin laukoo sille vaikka mitä takasin! :D No se ei sitte ollukaan se sama mies, vaa circuksen siivooja. No. Se oli uloslento sitte vaikka yritin kyllä kovasti pyydellä anteeksi. Miks mulle käy aina näin?!

  VastaaPoista
 2. älä naura siel mun boxereille, ne oli just nappiostos....:D ja onneks mä en oo ainut kuka on ollu myöhäs.......;D

  -onnellinen boxerienomistaja

  VastaaPoista
 3. Mulla olis mun blogissa teille pieni pikkujouluhaaste :)

  http://riikanblog.blogspot.com/2010/11/pikkujouluhaaste.html

  VastaaPoista
 4. AnsQ: Haha, kiva juttu;)

  Anonyymimaria: Enhän naura:D Ne oli ihan kivat.

  Riikka: Jee, sun kaima tekikin sen jo:) Vois itsekin jos ehtii..

  VastaaPoista