sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Se on Aste puspus ja kuulemiin

J: Eilen oli ihan huippu kiva päivä! Riikka tuli mun luo tänne Raumalle iltapäivällä, käytiin syömässä, värjättiin mun hiukset, juoruiltiin ja hihiteltiin. Illalla pari mun kaveria liittyi seuraan ja jatkettiin iltaa kölliköiden ja pienen napostelun parissa. Ilta huipentui Asteen keikkaan. Juttu ei oikein kulje, joten tässä vähän kuvia..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

Asteen keikka oli jälleen kerran ihan mahtava! Aste on varmaan paras ja energisin lavaesiintyjä, kenet tiedän, bileet paranee aina huomattavasti kun mies hyppää lavalle.. Siitä tulikin mieleen, kannattaa kääntää tv neloselle nyt heti ja tsekata kuorosota, jossa kyseinen artisti kuoroineen kilpailee. Muistakaa kaikki äänestää Lahti jatkoon! Soita 0700 79 244, hinta 0,99€+pvm. tai tekstaa 4 numeroon 17224, hinta 0,95€.

Mä jatkan iltaani nyt ton kuorosodan ja kuuman glögin parissa, hauskaa sunnuntaita kaikille :)

5 kommenttia:

 1. mitä noissa shoteissa on? näyttää tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
 2. ihanaihana kynsilakka, mistä? :)

  VastaaPoista
 3. eli eksyitte onnelaan toisenkin kerran? ;) onko se vielä niin kauhee paikka? mä en oo ollu baarissa moneeeeen viikonloppuun!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niissä on mustikkalikööriä, mustikkakeittoa ja kermavaahtoa. Oikeisiin kölliköihin kuuluu omenavanilja likööri, mutta sitä ei Raumalta löytynyt:p

  Anonyymi: Mulla H&M, Riikalla Mavala.

  Jutta: Mentiin sinne ihan vaan Asteen takia;) Ja ei ollut tällä kertaa niin paha, tosin ei jouduttu maksamaan kun nimet oli listassa, oltiin siellä ehkä puoli tuntia ennen keikan alkua ja lähdettiin heti sen jälkeen;)

  VastaaPoista
 5. Jee mitä kuveja :-) Ihanat hiukset ja HYi mikä tuc! Tai lähinnä päälliset :D

  VastaaPoista