keskiviikko 3. marraskuuta 2010

rentoilu viikko

R: Onpas ihanaa tällainen tentitön elämä! Tai onhan niitä tenttejä pari taas tulossa, mutta päätin että tämän viikon saan ottaa vähän rennommin. Ihanaa kun voi hyvällä omalla tunnolla tehdä muutakin kun istua nenä kiinni kirjassa..Kävin eilen kuvaamassa meidän porukoiden taloa myynti-ilmoitusta varten, ne aikoo myydä sen! Outoa kuvitella että ne asuisi jossain muualla.. Illalla meillä oli peli, hävittiin taas. Ei kyllä mikään ihme että näillä treenimäärillä ei peli kulje, päästään treenaamaan liian harvoin koko joukkueella, tosi vaikea peleissä sitten pelata yhteen kun ei ole yhdessä treenattu melkeen ollenkaan. Oma pelituntuma alkaa pikkuhiljaa onneksi palaamaan, kyllä se vuoden tauko aika paljon vaikutti. Eilen meni kuitenkin ihan hyvin!

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket

Tänään olisi tarkoitus mennä käymään kaupungilla, tehdä jotain hyvää ruokaa ja illalla sitten katsomaan Vilppaan miesten peliä, jee. Huomenna on tiedossa toinen kunnon rentoilupäivä, mennään Turkuun leffaan ja syömään. Lisäksi mulla on loppuviikosta pari työhaastattelua, jos saan töitä niin opiskelut saa vähäksi aikaa jäädä. Tai ainakin luennot, enköhän mä silti jotain kirjatenttejä kävisi tekemässä. Siitä lisää myöhemmin, jos siis saan töitä. Nyt taidan ryhdistäytyä ja lähteä sinne kaupungille, moikka!

7 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä!! ei teijän porukat voi muuttaa!! :DD missä me sitte grillaillaan kesäsin :P

  ja meijän teamil on ihan sama juttu, et ku koskaan ei oo porukkaa tarpeeks treeneissä, ni peli on ihan hirveen näköstä.. mm. lauantaina saatiin ihan kivasti turpaan x2 :D ja huominen peli piti perua, ku ei oo pelaajia :D

  VastaaPoista
 2. Tuisku: no täällä meillä ;) Just yks päivä suunniteltiin jannen kanssa että tossa on hyvä pitää grillibileitä..

  VastaaPoista
 3. märy: kiitos :)

  AnsQ: ihan niinkin eksoottisesta paikasta kun H&M ;)

  VastaaPoista
 4. mitä siis opiskelet nyt? yliopistolla? mut mikä on pääaine?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Sosiaalipolitiikkaa opiskelen turun yliopistossa, toinen vuosi meneillään nyt.

  VastaaPoista