sunnuntai 7. marraskuuta 2010

road trip

R: Mitäää, miten se viikonloppu voi taas olla jo ohi? Aika meni niin nopeasti kivassa seurassa.. Lähdettiin eilen siis ajelemaan kohti Jyväskylää, jossa oli kaverien tuparit.. Tai no tuparit ja tuparit, kyseinen pariskunta on asunut Jyväskylässä jo yli vuoden, mutta saatiin nyt vasta sovittua viikonloppu joka sopisi mahdollisimman monelle.. Autossa tuli siis istuttua ihan kivasti tässä lauantain ja sunnuntain aikana, onneksi matkat meni suht nopeasti, varsinkin paluumatka tänään kun popitettiin koko matka mm. Palefacea, Cheekiä ja Astetta.

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Siinä vähän kuvia illalta, mun salamasta loppui kesken illan patterit, siksi jäi asukuvatkin ottamatta.. Pitäisi varmaan kantaa aina jotain varapattereita mukana.. Mentiin loppuillasta jatkoille Shakeriin, vitsit haluaisin jonkun samantapasen paikan Saloonkin. Sieltä sai tosi hyviä drinkkejä ja paikka oli muutenkin tosi viihtyisä! Harmi etten ottanut kameraa mukaan.. Mä ja Jenna suunnattiin Shakerista Omppuhotellille nukkumaan puolen yön aikoihin, kun muut jatkoivat vielä toiseen baariin. Ei vanhana jaksa enää kahtena iltana heilua baareissa koko yötä.. Hauskaa oli! Tänään käytiin kotimatkalla nopeasti vielä ideaparkissa, en kyllä löytänyt kun yhdet housut hm:stä. Nyt nukkumaan, rankka viikko tulossa taas!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuveja 8) Mikä netti sulla on?

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä meillä täällä Jyväääskylässä paras baari on Shaker, eli hyvään paikkaan kyllä eksyitte :)

  VastaaPoista
 3. Voi, Jyväskylä oli meidän kesän roadtripin yksi välietappi ja mä niin rakastuin siihen paikkaan.

  Ja mikä valikoima siellä on baareja! Paikallinen kaveri käytti meitä ties missä paikoissa ja mä rakastuin ihan täysin. Käytiin myös tuolla Shakerissa, mutta mä en kylläkään hirveästi tykännyt siitä, ei vaan ollut mun tyylinen.

  Päätin sen reissun jälkeen, että muutan heti Jyväskylään kun vaan keksin jonkun paremman syyn kuin loistavat baarit ja halvat juomat :D

  VastaaPoista
 4. AnsQ: meillä on joku ihmeen kuituverkko, se on kai joku uusi juttu :D Siis kai se on aika samantapainen kun normi laajakaista.. Tarkemmin en tiedä.

  Tupu: Juu kaveri halusi ehdottomasti viedä meidät sinne!

  Laura: Aijaa! Jyväskylässä oli kyllä ihmeen paljon valinnan varaa baareissa verrattuna siihen kuinka iso se kaupunki on.. Ehkä siellä on niin paljon opiskelijoita että baarit kannattaa ;)

  VastaaPoista