torstai 25. marraskuuta 2010

mahdollinen pikkujouluasu

R: Mun kaima Riikka antoi meille tällasen kivan haasteen, jossa tarkoitus on kasata jonkin nettikaupan valikoimista pikkujouluasu! Mä päätin heti toteuttaa haasteen, koska just eilen selailin nettikauppoja ja tallensin kivoja juttuja inspiraatiokansioon. Suurin osa näistä on topshopista, paita taitaa olla monkin valikoimista..

Photobucket
Mä valitsisin tämäntapaisen asun johonkin ei niin virallisiin pikkujouluihin. Nahkashortsit on ihan ykkösjuttu tällä hetkellä. Mun mielestä toi pitsikauluspaita on tosi kiva, näyttäisi varmaan kivalta nahkashortsien kanssa. Siis silleen että helman laittaa shortsien sisään. Valitsin kultaiset asusteet, olen vasta viime aikoina oppinut käyttämään kultaisiakin koruja, viime kesällä taisin ostaa ensimmäiset kultaiset sormukset. Kengiksi jotkut superkorkeat korkkarit, itse suosin kyllä kiilakorkoja, mutta nämä topshopin kengät on ihan sairaan kivat. Laukku on tosi epäriikkamainen, mutta jostain syystä ihastuin siihen, kivan erilainen. Laukku ja korut ei nyt ole ihan samaa sävyä, mutta eipä se varmaan haittaa.


Mitä te pukisitte pikkujouluihin? En jaksa haastaa ketään, jokainen halukas saa tehdä tämän tai sitten kertoa ihan vaan kommenttiboksiin!

4 kommenttia:

 1. Tein samaisen haasteen viime viikolla, ja kauhea shoppailuintohan siitä vain seurasi! Pikkujoulut ovat maailman ihanin tekosyy ostaa jotakin uutta ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hmh, olisipa tiedossa pikkujoulut! Tekisi mieli pukeutua oikein kunnolla, mutta ehkäpä tässä ehtii juhlia muutenkin :--)

  VastaaPoista
 4. Noora: Oon niin samaa mieltä ;)

  Elina: Mullakaan ei ole tiedossa mitään sellasia mihin voisi oikeen kunnon juhlamekon yms laittaa. Tai olisi ollut mutta hiton työt menee päällekäin :S

  VastaaPoista